Христо Гешов : ДПС трябва да чуят народа и да си дадат почивка

17849
Христо Гешов : ДПС трябва да чуят народа и да си дадат почивка

Христо Гешов е лице на кампанията за борба и превенция с хепатита и отскоро влезе в структурите на ПП „Нова България“. С приемането на каузата на политическата формация, той заяви, че се обявява за пълна реформа във всеки сектор на държавата и се обърна към бъдещите Народни представители с молба да бъдат по – честни и да започнат да мислят и работят за народа.

Във връзка с протестите разразили се в няколко града на страната срещу депутати на ДПС, Христо Гешов е категоричен и застава на страната на протестиращите.

Христо Гешов : Победители са златните момичета

Лицето на кампанията за борба с хепатита Христо Гешов, който на скоро се присъедини към структурите на ПП „Нова Нова България&ldq...

„Време е ДПС да чуят гласа на българският народ и да си дадат малка почивка. Ако наистина са загрижени за бъдещето на България, ако наистина имат малко съвест, ще се оттеглят от 43-то Народно събрание. Българите негодуват от дълго време срещу подобна партия. Не съм расист, приветствам всички хора от различни националности, с различна сексуална ориентация, но ДПС с това, което прави през годините в страната ни е време да се махнат от управлението на нашата страна. Не съм съгласен човек, който носи чуждо име – разграничавайки се от Турско робство и т.н. – да решава моята съдба и тази на родителите ми. Не съм съгласен, подобни хора да превличат ромското население по различни начини и да ги принуждава да се самоопределят като турци и мюсюлмани ! Категорично съм против ДПС в управлението на държавата ни, без да влагам и капка расизъм или дискриминация. Не дискриминирам никой, за нищо !“ каза Христо Гешов.

В изявлението си до медиите, Христо потвърди и че е един от хората, които е положил подписа си върху подписката срещу ДПС.

„Когато народа казва не, трябва да е не и да се уважи решението му. Събраха се доста подписи, излязоха много хора в различни градове – това е сигнал, че народа не е съгласен ДПС да съществува и изобщо да бъде в управлението на нашата страна.“ допълни Гешов.

Преди няколко седмици председателя на фондацията „Христо Гешов“, която се бори от няколко месеца за повече права на хепатитноболните и изследва в цялата страна безплатно за хепатит прие мисията да бъде част от структурите на ПП „Нова България“. В няколко свои изявления Гешов потвърди, че точно тази партия му е гласувала най – голямо доверие и застава зад всяко негово действие и изказване.

Призив към депутатите - погрижете се за болните от хепатит

За повече права на боледуващите от вирусни хепатити призова лицето на кампанията „Хепатитът до мен“ Христо Гешов. Гешов, л...

„Гласувах доверие на едни чисти хора, хора, които нямат амбиция за власт, а имат амбиция да помагат на хора изпаднали в трудно положение. Гласувах доверие на хора, чийто преоритет не е личния джоб, а този на народа . Съгласих се да съм част от ПП „Нова България“, защото е време младите да поемат по своя път, за извеждането на България в челните редици по най – висока минимална работна заплата, най – висока пенсия, най – щастлив и здрав народ, работеща правилно здравна система, образователна и правосъдна такава !  “ заяви лицето на кампанията за борба с хепатита Гешов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com