X
 
 

Избираме сами местата си във влака с нова система на БДЖ

1651 0
photo of Избираме сами местата си във влака с нова система на БДЖ
Снимка: БГНЕС
От днес БДЖ внедрява пълната функционалност на новата резервационна система.

Чрез нея клиентите ще могат сами да избират запазено място във вагона, на което ще бъдат настанени по време на пътуването си.

За нормалното функциониране на системата е важно тя да се приложи в реална среда. От БДЖ посочват, че са взети мерки за своевременно отстраняване на евентуални неточности в конкретни ситуации.

По време на внедряването на системата в основните билетни каси и жп бюрата за предварителна продажба на билети ще бъдат монтирани двуекранни дисплеи, които да визуализират местата във влака, улеснявайки избора на клиентите.

От края на август купуваме и резервираме билетите за влак онлайн

Скоро ще заработи новата система за онлайн резервация и закупуване на билети за влак. В това увериха от "Холдинг БДЖ", след като ч...

 През декември 2018 г. при преглед на възможностите за надграждане на резервационната система така, че да позволява избор на места, беше стартиран проект по надграждане на системата.

Той следва стриктно предварително заложения график, като до края на август тази година всички нови функционалности на платформата, свързани с резервиране на място, трябва да заработят, уточниха от дружеството.

Решението да се модернизира системата бе взето с идеята да се предостави на потребителите система с по-добро функциониране и с по-голяма устойчивост и капацитет.

За целта беше извършена миграция на данни. Бяха модернизирани и определени функционалности, за да се оптимизира процесът по обмен на информацията.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Отиде си проф. Юлиан Вучков

На 83 годишна възраст във военна болница почина професор Юлиан Вучков. Това съобщи на профила си във Facebook журналистът Мартин Карбовски. "Бог...