Избор на шеф на Апелативния съд във Варна

8767
Избор на шеф на Апелативния съд във Варна

Днес, 06 февруари, Висшият съдебен съвет ще проведе гласуване за избор на административен ръководител на Апелативен съд Варна, съобщи Петел

Кандидати за поста са председателя на Окръжен съд Варна – г-жа Ванухи Аракелян, и съдията от Апелативен съд Варна – г-н Вилиян Петров. Съдебният район на Апелативен съд Варна обхваща областите Варна, Добрич, Шумен, Търговище, Разград и Силистра.

Стартира последният етап от канализацията на Виница

Кметът даде старт на последния етап от канализацията на Виница, съобщи Община Варна. Проект за над половин милион лева за завършване н...

С оглед изпълнението на проекта „Инициатива за прозрачни съдебни назначения”, фондация „Български институт за правни инициативи”(БИПИ), изготви профили на двамата кандидати. Профилите съдържат информация за тяхното кариерно израстване, имуществено състояние и обществено положение и могат да бъдат видени на сайта на Инициативата.

БИПИ има за цел посредством независимо гражданско наблюдение, каквото се осъществява чрез съставянето на обективни и детайлни профили, да бъдат осветлени процедурите, засягащи ръководни назначения в съдебната система. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com