Как се "събира" строителен материал в Бургас

32618
Как се "събира" строителен материал в Бургас
Снимка: Фейсбук

Бургазлии останаха смаяни от неочаквана случка в неделя следобед. Мъж, който преминавал с колата си през кръстовище, спира внезапно, вади чувал от багажника си и събира оставения строителен материал от тротоара, след което се качва обратно в колата си и си тръгва. Материалът е бил предоставен от Община Бургас за ремонта на тротоара в комплекс "Лазур". Ето какво споделя очевидка на случилото се, която сподели и снимки от момента на "кражбата" в социалната мрежа Facebook.

"Мъглив неделен обяд. В пресечката на ул."Батак" и ул."Места" общината е струпала малко строителен материал, с който в понеделник, да оправи тротоара и любезните граждани, живущи в к-с "Лазур" да бъдат приятно изненадани.

Шестима са пострадали при катастрофа в Бургас

Шестима души са пострадали при катастрофа около 10.00 часа в Бургас - на кръстовището за комплекса "Меден Рудник" - квартал "Горно Езер...

Изненадите обаче не могат да чакат чак до понеделник и започват още в неделя. Любезен гражданин с кола с регистрационен номер А 4936 КН решава, че неделя не е време за почивка и отива да си набере малко строителен материал. В крайна сметка прав е човекът - щом нещо е на тротоара, значи е загубено, щом е загубено, значи който го намери - негово си е. Две торби пясък, три плочки, няма значение - авантата си е чиста проба печалба... Но господин Любезен гражданин, няма да е честно оттук нататък да обвинявате държавата, кмета или циганите, че живеем в кофти място. Мястото такива като Вас го правят кофти. Защото и зад волана на смарт кокошкарското мислене си остава кокошкарско!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество