Кампания за българския розов домат е сред най-добрите в света

1803
Кампания за българския розов домат е сред най-добрите в света
Снимка: METRO

Проектът „Фестивал на розовия домат“ на МЕТРО България и APRA Porter Novelli BCG е сред най-добрите комуникационни кампании в света и достигна до финал на годишните награди на Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA) - Golden World Awards (GWA).

„Фестивал на розовия домат“ се фокусира върху важността от съхраняването и предаването на българските автентични продукти на бъдещите поколения. Кампанията акцентира върху историята, значението, проблемите около отглеждането, както и как се вписва в съвременната кулинария един от любимите за много българи продукти още от 19 век насам – българският розов домат. Признанието за кампанията на световния форум e в категория „Community engagement“ („Ангажираност на общността“).

Бенедикт Пахолчик е новият Директор „Продажби“ на МЕТРО България

Бенедикт Пахолчик е новият Директор „Продажби“ на МЕТРО България от 1 юни 2022 г. Той започва кариерата си в МЕТРО Китай пр...

Годишните награди Golden World Awards (GWA) се организират от Международната асоциация за връзки с обществеността (IPRA) и са сред най-престижните награди в глобалната PR сфера. Официалната церемония по награждаването тази година ще се проведе на специална гала вечеря в Токио, Япония.

„Да бъдем финалисти в една изключително оспорвана категория, каквато е „Community engagement”, ни амбицира още повече да развиваме нашите проекти в полза на обществото. Кампанията „Фестивал на розовия домат“ е част от нашата дългогодишна мащабна програма „Отгледано с грижа в България“, която успешно подкрепя българските производители. Щастливи сме, че мисията ни - да скъсим дистанцията на българските земеделски продукти от полето до трапезата, която бе заложена и в кампанията „Фестивал на розовия домат“, намери широк отзвук и е оценена така високо в престижния конкурс на IPRA. Благодарим на уважаемото жури и на екипа на APRA Porter Novelli BCG за отличното партньорство.“ – сподели Ива Тафраджийска, мениджър „Корпоративни комуникации“, МЕТРО България. „През тази година МЕТРО България ще продължи своя традиционен „Фестивал на розовия домат“, като този път ще се фокусираме повече върху разширяване на инициативата – чрез асортимент българска продукция, актуални теми в областта на устойчивото развитие и разнообразни комуникационни похвати.“ – допълни г-жа Тафраджийска.

МЕТРО България ще предложи над 8 600 тона българска продукция в рамките на програмата „Отгледано с грижа в България“

И тази пролет екипът на МЕТРО България лично се включи във вече традиционното засаждане на изчезващия сорт български домати „Розо...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com