Kaufland България и шеф Тодоров представят неустоими рецепти за Великден

4385
Kaufland България и шеф Тодоров представят неустоими рецепти за Великден
Снимка: Kaufland

Kaufland България и шеф Тодоров обединяват усилия за Великден и представят полезни идеи за вкусни празнична ястия. Така, освен със специалния си великденски асортимент, търговската верига ще зарадва своите клиенти и с три неустоими рецепти, приготвени със свежи и качествени продукти от популярния кулинар.

Апетитните предложения са съобразени със сезона, носят уют и могат да бъдат споделени с любимите хора. Великденските рецепти ще бъдат представени с поредица от видеа, в които шеф Тодоров споделя трикове за по-лесното им приготвяне. С тяхна помощ любителите на добрата храна ще научат как да сготвят крехко агнешко стомна кебап, вкусна баница със зелени подправки и галещ небцето козунак с амарето у дома. Стъпките към всяка рецепта и списък с необходимите продукти могат да бъдат намерени на специалната страница в сайта на компанията. Рецептите са придружени и от допълнителен видео „урок“ на шеф Тодоров, в който кулинарът демонстрира как се дърпат корите за домашната баница, как се плете козунак и как се запечатва стомната за кебапа.

Лале ли си, зюмбюл ли си - в Kaufland си!

Хайде да си направим експеримент. Замисли се колко хора с имена на цветя познаваш – 5, 12, 18? Толкова са много, че им губиш брой...

Като верен партньор на българските домакинства и този Великден Kaufland ще им предостави богат избор от хранителни и нехранителни продукти. Клиентите на веригата ще намерят в магазините ѝ многообразие от празнични предложения, които допълват обичайния асортимент от над 20 000 стоки. За великденската трапеза те ще могат да разчитат на 20 вида български козунак с традиционни и изцяло нови вкусове, качествено агнешко месо и зелена салата от утвърдени родни производители. Kaufland ще се погрижи и за празничната домашна атмосфера с изобилие от свежи цветя и весела великденска декорация, които клиентите ще могат да намерят във всеки от магазините на веригата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com