Kaufland с нова серия климатично неутрална козметика

2428
Kaufland с нова серия климатично неутрална козметика
Снимка: Kaufland

Натуралната козметика от линията bevola naturals® е най-новото попълнение към собствената козметична марка на Kaufland - bevola®. Всички продукти са климатично неутрални и са сертифицирани от независимата организация с нестопанска цел NATRUE. В състава им няма силикон, парафини, минерални масла, микропластмаси и чисто синтетични оцветители и аромати.

Гамата bevola naturals® включва повече от 15 артикула, които покриват всички ежедневни нужди на едно семейство - от орална хигиена до шампоани и душ гелове, включително и специализирана козметика за мъже. За оформление на опаковките, Kaufland адаптира ръчно рисувани илюстрации на водещи съставки, с което създава модерен и атрактивен вид и подчертава естествения произход на козметиката.

Българинът предпочита пъстърва, ципурата измества скумрията

Най-продаваният вид риба и за последната година си остава пъстървата. Тя все още държи челната позиция, независимо от голямото разнообр...

Новата линия bevola naturals® е част от богатото разнообразие от продукти на собствената козметична марка на Kaufland bevola®, чийто асортимент включва повече от 180 артикула.

В отговор на нуждите на всички свои клиенти, Kaufland непрестанно работи за обогатяване на марките си. Разработването на нови продукти е част от концепцията за Оne Stop Shopping, насочена към повишаване броя и качеството на предлаганите на артикули. Като верен партньор на всяко семейство, Kaufland България предлага асортимент от над 20 000 качествени продукти на изгодни цени. Сред тях са, както традиционни продукти, така и все повече иновативни предложения, част от които са и климатично неутрални продукти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com