Kaufland вече предлага продукти на „Софийска баница“ в хипермаркетите си в София

6035
Kaufland вече предлага продукти на „Софийска баница“ в хипермаркетите си в София
Снимка: Кауфланд

Kaufland България вече предлага прясно изпечени продукти от производителя „Софийска баница“ във всички свои 11 хипермаркета в столицата. Продуктите на емблематичната семейна пекарна са се превърнали в символ на качество и домашен вкус на една от най-популярните и обичани български закуски - баницата.

Софийските обекти на Kaufland предлагат асортимент от шест вида баница и няколко сезонни предложения от портфолиото на „Софийска баница“. На пекарната с прясно изпечени печива във всеки столичен Kaufland клиентите могат да открият висококачествени продукти като традиционна  баница с краве сирене и краве масло, баница със спанак, а като част от сезонния асортимент - и баница с тиква и с праз.

„Предлагането на пресни, качествени и домашно приготвени продукти е продължение на стремежа ни да утвърждаваме продуктите на българските производители с автентичен роден вкус, приготвени по традиционни за българската трапеза рецепти. Непрекъснато се стремим да надграждаме богатия си асортимент от пресни печива и тестени изделия и вярваме, че голяма част от клиентите ни ще се възползват от предложенията на „Софийска баница“ при нас“, споделят от Kaufland България.

„Софийска баница“ присъства на пазара от 30 години и е символ на традиционната българска баница. Нейните изделия се произвеждат ръчно и по стари семейни рецепти, а в състава им производителят използва висококачествени продукти като краве сирене и краве масло.  

Колаборацията между Kaufland и „Софийска баница“ е поредна стъпка от последователната политика на Kaufland да подкрепя българското производство и малкия и средния бизнес в страната, като същевременно предоставя на своите клиенти достъп до качествени родни продукти. 86% от оборота на Kaufland се формира от български доставчици, а над 60% от производителите, с които Kaufland работи, са български. В хипермаркетите се предлагат над 4300 български продукта в постоянния асортимент, а в по-големите хипермаркети броят им надхвърля 5000.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com