Кое да предпочетем - повече плодове или зеленчуци? А защо не и от двете?

4137
Кое да предпочетем - повече плодове или зеленчуци? А защо не и от двете?
Снимка: LIDL

Запознанството ни с плодовете или зеленчуците винаги е съпътствано още от ранна детска възраст. В занимателните градини редовно припявахме весели песнички, с които научавахме подробно за характеристиките и приложенията на тези чудни дарове от природата - зеленчуци, който не яде, той голям не ще да… сещате се, нали? Години по-късно тези продукти за почти всяко ястие, което имаме удоволствието да вкусим, продължават да бъдат неизменен спътник в нашето по-голямо и пораснало ежедневие.  

Понякога им се наслаждаваме за закуска, друг път за обяд или вечеря, а в някои случаи дори ги използваме и като муза за рисуване, че дори и за декорация. Днес без съмнение плодовете и зеленчуците заемат широко приложение в нашия съвременен и колоритен живот. Същото важи и когато се опитваме да ги употребяваме в определени хранителни менюта, в които съотношението понякога е в полза на зарзаватите, а друг път в сладко-киселите изкушения. Не са малко случаите, в които добавяме по още едно малко резенче портокал към сутрешната ни закуска, или пък по някое друго сладко картофче към вкусната ни вечерна гозба. Това е така, защото трудно се намира нещо по-вкусно и приятно за хапване от пресните и свежи плодове или зеленчуци.  

Lidl въвежда допълнителен тематичен купон в Lidl Plus

Подготовката за пролетта започва с тематичен Купон+ в мобилното приложение Lidl Plus. От 01.02. до 28.02.2022 г. потребителите трупат с...

А, ако искаме да открием богат асортимент от плодове и зеленчуци, спокойно можем да посетим някой от магазините на Lidl, където освен свежото качество на тези продукти, получаваме и допълнителни отстъпки за определени видове от тях през февруари. Благодарение на тематичния Купон+ в мобилното приложение Lidl Plus, през този месец всички потребители, които закупят пресни плодове и зеленчуци във веригата, трупат суми и могат да получат допълнителни купони за отстъпка при следващо пазаруване на избрани видове от тях. При достигане на сума от 10 лв., потребителите получават купон за 50% отстъпка за килограм портокали при следваща покупка, а при 20 лв. купонът награда ще зарадва клиентите с отстъпка от 50% за килограм сладки картофи. Мобилното приложение позволява и достигането на следващи нива, където процентите за отстъпки на определени плодове или зеленчуци се увеличават. Дори може да си купим 1 брой ананас само за 1 стотинка след направени покупки на стойност от 50 лв. и активиране на получения купон.  

По този начин можем не само да пестим при следващо пазаруване в търговските обекти на веригата, но и да разнообразяваме нашето хранително меню с това, което най-много желаем. Дали ще предпочетем да добавим повече зеленчуци към апетитната ни семейна вечеря или пък ще приготвим вкусен следобеден плодов десерт - няма значение. Със спестяващото ни средства мобилно приложение Lidl Plus можем да получим всичко това - бързо, лесно и удобно.  

А, ако трябва да дадем точен отговор на заглавието към този материал, спокойно можем да споделим, че вкусовете и емоциите, които откриваме в тези дарове от природата никога няма да ни омръзнат, защото любовта и запознанството ни с тях датира още от деца.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com