Lidl Plus предлага 20% намаление на избрани курсове от Езикови училища Интелект

2842
Lidl Plus предлага 20% намаление на избрани курсове от Езикови училища Интелект
Снимка: Lidl Plus

Lidl стартира новата година с атрактивна оферта на най-новия партньор в приложението си за лоялни клиенти Lidl Plus. Всеки регистрирал се потребител може да използва 20% намаление на голям набор от курсове или пробни изпити в реномираните Езикови училища Интелект.

Желаещите да се възползват от новата оферта могат да изберат между курс за разговорен английски, курс за граматически английски или такъв за подготовка на кандидат-студенти за международно признатия изпит IELTS, който се администрира от Британски съвет, Университета Кеймбридж и IELTS Australia.

Това е отлична възможност за всички дванадесетокласници, които могат да приложат намалението или за пробен изпит за предстоящата им матура по английски език, или за курс, който да ги подготви за държавния зрелостен изпит, като обучението се провежда по специално изготвена методика на Езикови училища Интелект и е съобразено с изискванията на МОН.

С включването на Езикови училища Интелект в партньорската програма, Lidl продължава ангажимента си да предоставя ексклузивни оферти и намаления не само в магазините от веригата, но и извън тях. Списъкът с партньори включва още верига аптеки Sopharmacy, бензиностанции OMV, застрахователния брокер SDI и платформата за фотокниги Pixi Photobooks. Повече информация за приложението и актуалните оферти може да намерите на сайта на Лидл България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com