Люба Кулезич: Опитват се да ме пречупят и да ми затворят устата

42661
Люба Кулезич: Опитват се да ме пречупят и да ми затворят устата
Снимка: БГНЕС

Люба Кулезич коментира пред Нова телевизия информацията, че си е писала SMS-и с Бойко Борисов. Преди време в медийното пространство се появиха нейни есемеси с Бойко Борисов, Цветан Цветанов и спецпрокурора Светлозар Костов.

Този компромат е омерзителен и е създаден, за да ме представи като журналист на ГЕРБ, като зависим журналист, удря по репутацията ми. Това е опит за поредно пребиване на журналист, след като ме биха физически. Това е опит да бъда пречупена, да ми се затвори устата и да бъда квалифицирана като прислуга на бившите управляващи.

Люба Кулезич сезира прокуратурата заради вестник "Галерия"

Скандалите около вестник „Галерия” продължават с пълна сила, след като в сутрешния блок на Нова телевизия журналистката Люб...

Телефонът ми е бил откраднат временно, вероятно от гардеробчето във фитнес залата, където ходя. И после е върнат незабелязано.

Тя заяви, че като журналист се е чувала и има есемеси с представители на всички политически сили. „Общувам с бивши и настоящи затворници, съдии, магистрати, полицай”, добави още тя.

Попитана какво е било съдържанието на есемесите, Кулезич отвърна, че те са изфабрикувани. „Пиша есемесите си на латиница, а не на кирилица. В тях има дописвания. Лъжа е, че съм призовавала Бойко Борисов да арестува Шулева”, категорична беше тя.

Според нея големият въпрос е защо е подслушвана и кой точно е подслушван – тя или хората, с които е говорила. „Ужасно би било, ако съм подслушвана незаконно”, каза Кулезич.

ВСС се самосезира заради интервю на ръководителя на Специализираната прокуратура

Заради интервю на прокурор Светлозар Костов при Люба Кулезич, в което Костов отправи жестоки критики към Висшия съдебен съвет (ВСС) и з...

"Това е страшно, това се нарича фашизъм! Сниман е екранът на телефона ми. Никой посмъртно не може да докаже кои съобщения съм писала аз и кои са фабрикувани за целта на компромата. Всеки може да фабрикува същите есемеси на всеки телефон от този модел. Още по-гадно е, че за целта телефонът ми е бил откраднат за малко, претърсен и върнат в чантата ми. Станало е като тренирам във фитнес залата, а заключвам нещата си в шкафче с парола", коментира Кулезич.

Тя добави, че разговора с Костов е за паркета, който тв водещата обмисля да си поставя вкъщи. И това е записано и пуснато като компромат.

Кулезич определи случващото се като опит да бъде затворена устата й, като Нова телевизия бъде предизвикана да я изхвърли заради пристрастия към ГЕРБ.

Водещата се закани и да осъди главния редактор на в. "Галерия" Кристина Патрашкова и заяви, че "ако прокуратурата не реагира, фашизмът е на лице".

Бареков направи "панаир" с данните срещу президента

Данните, който Николай Бареков изнесе за президента Росен Плевнелиев, приличат на политическа поръчка, заяви Люба Кулезич в Нова телеви...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество