Майонеза „Краси” с награда за добродеятелност

1854
Майонеза „Краси” с награда за добродеятелност

В третите Годишни награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност, организирани от Business Lady бе отличена Фабрика за майонеза „Краси”.

В категория „Подкрепа на беззащитните” лидерът на пазара на майонеза у нас бе отличен за дългогодишните си усилия в подкрепа на хора с увреждания и социално слаби и за цялостната си дейност за превенция на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания.

Майонеза "Краси" триумфира с две награди на потребителите

На церемония в гранд хотел София бяха раздадени наградите на победителите в единствената потребителска класация у нас „Любимите м...

Тази година за пореден път Фабрика за майонеза КРАСИ подкрепи и фестивала „Светът е за всички”, в който се представиха 656 участника с увреждания, а бе посетен от над 1300 души.

Фабрика за майонеза „КРАСИ” от дълги години подпомага организаторите на събитието в дейността и подкрепя хората с увреждания. Тази година фестивалът придоби национално значение, тъй като в него взеха участие хора с увреждания от близо 40 сдружения от цялата страна.

Имаше представители от всички национални организации – на слепите, на глухите, на глухонемите, на сляпоглухите, на лицата с тежки физически увреждания и други.  

„Краси” е най-предпочитаната майонеза според класацията „Любимите марки”

За втора поредна година „Краси” е лидер в категория Майонези и сосове на националната потребителска класация „Любимит...

Очаква се в бъдеще събитието да премине националните граници и да се превърне в международна инициатива.   

Фабрика за майонеза "Краси" поставя превенцията на социалното изключване на деца и възрастни с различни увреждания като своя мисия, която убедено следва.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com