Melexis наема над 80 оператори и техници за новото си производство в София

15084
Melexis наема над 80 оператори и техници за новото си производство в София
Снимка: Melexis

Melexis, глобална инженерна компания в сферата на микроелектрониката, предстои да открие тази есен своята нова сграда, в която ще се помещават производственото и научно- изследователското звено. Тя се намира в квартал Горубляне и представлява разширение на настоящата сграда на компанията. За да пусне в експлоатация новото съоръжение, компанията планира да наеме над 80 оператори и техници преди нейното откриване. Новата сградата в София е ключова част от стратегията за растеж на Melexis и значима стъпка в посока защита на интересите на клиентите от последиците от глобалния недостиг на чипове.

Новото производствено пространство, площта за научноизследователска и развойна дейност, както и складовото пространство, ще добавят 15 000 м² към настоящата площ от 7 500 м². Новата сграда е така проектирана, че да привлече български и международни експерти в сферата на микроелектрониката, като инвестицията възлиза на около 75 милиона евро.  

Новата сграда е построена така, че да щади максимално околната среда и ресурсите на планетата - енергийно ефективни съоръжения, система за сграден мениджмънт, интелигентен контрол на температура, относителна влажност и осветеност, система за повторно оползотворяване на енергията и топлината.  

“Melexis продължава да инвестира в нови машини и съоръжения за разрастващото се производство. Това доказва, че плановете ни за развитие в страната са дългосрочни. Една от причините за това е, че в България има традиции в сферата на микроелектрониката и разполага със специалисти, които имат желание да се развиват в тази индустрия. Освен обучение, социални придобивки и баланс между работа и личен живот, Melexis предлага на своите служители възможност да се докоснат до последните иновации в индустрията и да допринесат за технологичната еволюция, като всичко това се случва в пределите на България“, споделя Иван Чернов, Глобален мениджър Производство в Melexis България.  

Преди официалното откриване на новата сграда, Melexis започва мащабна кампания за набиране на нови служители . Компанията търси оператори и техници, които ще са въвлечени в процеса по производство на чипове за редица международни пазари. За да кандидатствате за отворените позиции, посетете www.melexis.com/sofia

Melexis ще бъде домакин и на Кариерен ден на 28 септември в София, за да разкаже повече за позициите оператор и техник, за производството и културата в компанията. Новите служители ще произвеждат чипове, които са силно търсен продукт в глобален мащаб. Продуктите на компанията са предназначени не само за автомобилната индустрия, но и за други сектори. За да се регистрирате за кариерния ден на Melexis, посетете https://bit.ly/2WrVCAX

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com