Мобилното приложение, с което сме винаги на плюс

1278
Мобилното приложение, с което сме винаги на плюс
Снимка: Envato

В днешно време да разполагаме с мобилно приложение, което събира в себе си възможността за не една, а няколко вида отстъпки, си е едно истинско спестовно богатство. Когато в джоба си имаме устройство с апликация, с което можем да пестим в голям диапазон от ежедневните ни  разходи, почти няма как в края на месеца, когато правим финансовите си разчети, да не отчетем факта, че крайният резултат може да е винаги на плюс - защото отстъпката си е отстъпка, независимо от нейното количество или размер.

Да умеем да спестяваме пък означава, че ще имаме заделени определени парични средства, не само когато ни потрябват по спешност, но и тогава, когато искаме да инвестираме в нещо или да се забавляваме. И всичко това благодарение на магията на спестяването и отстъпките.

През май чрез Lidl Plus излизаш на плюс за летните месеци

През целия месец май всички потребители на приложението Lidl Plus  могат да се възползват от нови вълнуващи предложения. В секция ...

Различни по вид отстъпки, можем да открием в мобилното приложение Lidl Plus, с което получаваме намаления не само в магазините на Lidl, но и в редица други сфери от всевъзможен характер. Така например в секцията “Партньори”, до края на годината, можем да сключим медицински застраховки за пътуване в чужбина от SDI с 25% отстъпка, благодарение на мобилното приложение, с което сме винаги на плюс. Секцията предлага в себе си още намаления за горива, забавления, аптеки, обучения и още много други оферти от различен характер.

Но от години основният плюс на Lidl Plus e пазаруването във веригите магазини Lidl, където мобилното приложение предоставя, както супер отстъпки, така и функционална и практична употреба. С дигиталната карта за отстъпки винаги имаме под ръка най-новите промоции, предложения, брошури, рецепти, ексклузивни оферти и купони за всички Lidl магазини в страната. Освен това, касовите ни бележки автоматично се запазват изцяло дигитални, като така гаранциите за нехранителните продукти, които закупуваме, се съхраняват на сигурно място в смарт устройството ни.

Сега до 29.05 след всяко пазаруване и сканиране на дигиталната карта на касите в магазина, автоматично  се зарежда Lidl Plus рулетка в приложението, с която можем да  спечелим невероятни купони за любими продукти с марка Родна стряха или отстъпка при следваща покупка - само не трябва да пропускаме да играем, за да видим дали печелим.

Защото както казахме по-рано, ако имаме възможността да открием търсен от нас продукт с някаква отстъпка, защо да не се възползваме от това? Така едновременно можем да получаваме всичко, от което имаме нужда, и да поддържаме семейния бюджет в отлична форма - почивките, развлеченията и мечтите, могат да бъдат напълно постижими, когато сметките са ни на плюс с Lidl Plus.

Как да превърнем седмичния шопинг в удоволствие?

Времето навън ни радва с все повече слънчеви лъчи. Излизаме от офиса и усещаме свежия аромат на пролет. И някъде там между желанието да...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com