Момичета са кандидати за "бебе на годината"

38650
Момичета са кандидати за "бебе на годината"
Снимка: Thinkstock/ Guliver

Към момента, първото бебе за 2014 година е родено в Окръжна болница „Света Анна” във Варна. Това съобщи д-р Антония Григорова, координатор на инициативата „Бебе на годината”, предаде Фокус.

По първоначални данни, първото бебе за 2014 година беше момиченце, родено в 00: 38 часа в „Майчин дом” в София, но в момента първото място вече е за момиченцето, родено в Окръжна болница „Света Анна” в град Варна, което е родено в третата минута от новата година. Тази информация подлежи на актуализация и все още няма никакви данни за първата и за втората минута от новата 2014 година.

Демографската криза у нас продължава да се задълбочава

Поредна негативна тенденция бе отчетена по празниците. Оказва се, че във всички области на страната се е наблюдавал спад на раждаемостт...

На 4 януари ще бъдат проверени резултатите от електронния регистър. След тази проверка, ще бъде ясно, кое е първото бебе за новата 2014 година. Григорова обясни, че информацията подлежи на промени, тъй като през годините се е случвало да се обаждат хора в късните часове, за да съобщят в коя минута е родено детето.

„Екипите се сменят, не работен ден е и самите медии, като кумулират състезанието, това съответно води до нарастване на интереса у хората, затова и информацията подлежи на актуализация”, обясни д-р Антония Григорова.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com