Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Мотористи, преоблечени като Дядо Коледа зарадваха деца в неравностойно положение

25 декември 2021, 11:49 часа • 4109 прочитания

Мотористи, преоблечени като Дядо Коледа зарадваха деца в неравностойно положение, съобщи Нова телевизия. 

За шеста поредна година великотърновски мотористи ще зарадват деца в неравностойно положение. Стотици рокери облечени, като Дядо Коледа, събраха средства и навръх Рождество ще раздават подаръци на най-малките в социални домове и институции.

Същевременно коледни концерти и традиционно мотошествие ще има и в Пловдив, съобщи БНР. Много пловдивчани се стекоха тази сутрин в храма „Света Марина“, за да споделят радостта от Рождество Христово и да присъстват на Архиерейската света литургия, отслужена от митрополит Николай. Жителите и гостите на Пловдив са изпълнили вече и площада пред Общината, където на сцената през целия ден ще звучат коледни песни.  

Със сърца отворени за по-добри дни вярващите палят днес свещи в храма и се молят за здраве и щастие. Коледни песни огласиха центъра на Пловдив, а концертите около елхата ще продължат до вечерта. В днешния ден не са забравени и хората в неравностойно положение.  

Традиционното благотворителното мотошествие ще премине през социалните домове, за да донесе на всички там усмивки и подаръци.

Още: Казанлъшки рокери ще са Дядо Коледи на мотори

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес