Национална телевизия свали видео карикатура, хулеща Борисов, от сайтовете си

6501
Национална телевизия свали видео карикатура, хулеща Борисов, от сайтовете си

Видео карикатурата на Чавдар Николов, посветена на мутрите, които „арестуват“ мигранти по границата с Турция с белезници „свинска опашка“, и излъчена тази сутрин по Нова телевизия, бе изтрита от сайтовете на медията.

Клипът започва с надпис „681 Конска опашка“ и образа на хан Аспарух, който развява знаме с конска опашка – символ на прабългарите. Следва надписът „2016 Свинска опашка“ и образът на Бойко Борисов, а зад него Динко и останалите ловци на мигранти. Премиерът развява не знаме, а „свинска опашка“. Облечен е с анцуг, а на гърдите му вместо SAMSUNG пише NESAMSUM.

Часове след появата на 16-секундния клип той бе изтрит от сайтовете на Нова телевизия и Vbox7, пише Ploshtadslaveikov.com.

Видео карикатурата на Чавдар Николов все още е налична онлайн – в YouTube канала на сайта "Клуб Z", който също информира за случая.

Не е известна причината за свалянето на клипа. От ПР отдела на Нова телевизия обещаха да се запознаят със случая, пише още "Клуб Z".

В хаоса всички варианти са възможни

Мнозина експерти съзират турски гръб зад "периода Местан" в ДПС. Мнозина смятат и че именно Анкара ще бъде основен двигател на политиче...

При преглед на канала на Чавдар Николов във Vbox7 се оказа, че всички видеа на карикатуриста, които наброяваха десетки, вече са свалени. Последно Николов е влиза. в профила си днес.

Вижте видео карикатурата на Чавдар Николов: 

Снимка: Стоп кадър

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество