Намери съмишленици за своя бизнес на Startup Weekend

11595
Намери съмишленици за своя бизнес на Startup Weekend

Startup Weekend е сред най-популярните и работещи инициативи за стартиране на бизнес.

Събития по този формат се провеждат всеки уикенд в различни точки на света ­ от Лос Анджелис до Пекин.

Бизнесът против синдикатите - по-малки осигуровки, по-трудно пенсиониране

В последния ден от предварително зададения срок работодателските организации към Тристранния съвет дадоха своите предложения за стаби...

От 30 май до 1 Юни, за втори път в Grand Mall Варна ще се проведе събитието Startup Weekend Varna. Идеята е да се даде възможност на креативни, дейни и амбициозни хора с познания и идеи да намерят съмишленици и екип да започнат свой бизнес.

Може да участва всеки, който има идея или професионални познания в ИТ, маркетинг или друга бизнес сфера. Всеки сам си избира проект, по който да участва, както и екип и в рамките на 54 часа стартира реален бизнес. Всичко се осъществява на състезателен принцип, като жури от професионалисти, инвеститори и бизнес ангели оценяват постигнатите резултати. Това събитие предоставя изключителна възможност за създаване на контак ти със специалисти от различни сфери.

Формата на мероприятието предполага по-голям интерес от представители на ИТ индустрията, затова и на първо място идеята на организаторите от 158 ООД, Beehive - Споделено Работно Място Варна, Varna lab, NewBiz и Център за Изобретатели и Предприемачи е да се даде шанс на по-малки фирми и лица да покажат своите възможности и капацитет.

Събитието е отворено за записване на страницата на varna.startupweekend.org, като броя на участниците е лимитиран до 125 като за всеки от тях сме подготвили специални сувенири и подаръци от организаторите и спонсорите на събитието.

Sofia LogExpo - иновации в сектора на логистиката

От 19 до 22 март 2014 г. в Интер Експо Център – София ще се проведе В2В изложбата за  логистика, дистрибуция, складова техни...

Билети за събитието са с цени 35 евро за редовен билет и 25 евро за студенти.

Средствата събрани от билети се използват, като награден фонд за най­добрите проекти.

Организаторите на събитието са подготвили и обучителен Курс по Предприемачество за да подготвят младите предприемачи за срещата им с инвеститори или реализацията на проектите им, който ще се проведе от 24 Май в Beehive ­ Споделено Работно Място на ул. Ген, Колев 54.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com