Наслади се на момента

713
Наслади се на момента
Снимка: Лидл

Една от големите мечти на малките е да пораснат, а тази на порасналите е отново да са малки. В поредицата за “Малките мечтатели” отделяме специално място на децата и как те виждат света, а днес по-специално откъде идва вълнението да пораснат все по-бързо. И докато ние си мечтаем за безгрижно лято изпълнено с игри, те си мечтаят за живота на големите, който изглежда толкова пъстър и увлекателен за тях.

Свобода

Подготовката за учебната година е на един Lidl разстояние

И тази година Lidl се включва в подготовката за новата учебна година с богато разнообразие от продукти, които ще улеснят родителите и щ...

Забраните и правилата са едно от нещата, които като малки не разбирахме и често нарушавахме. Идеята да си свободен да правиш каквото сам избереш звучи толкова примамливо през призмата на децата, които тръпнат в очакване кога ще е техен ред да изберат какво ще има за вечеря или в колко часа да си легнат. А всъщност те не подозират, че част от мечтите на големите са да има кой да им каже какво да вечерят и да си легнат рано, защото утре трябва да стават навреме.

Училището

Този толкова вълнуващ период от живота ни се струва толкова дълъг, когато го изживяваме. Първите учебни дни, учебниците, списъкът с всички нужни материали, обикалянето по магазини. Цялата тази подготовка е толкова приятна за децата, а за големите е период, в който се чудим откъде да намерим всичко нужно за малките си мечтатели. Тук на помощ се включват от Lidl, които предлагат всичко нужно за малки и големи на едно място, за да спестим време и да го посветим  на тези неповторими мигове. Така малките мечтатели могат да се сдобият с всичко нужно дори и за най-смелите си приключения. Тетрадки, раници, учебни пособия и канцеларски материали - всичко това можете да изберете лесно и удобно, заедно с  него. Освен всичко необходимо за пълноценния старт на учебната година, в Lidl можете да откриете и дрешки за малки и големи. А за най-малките, а защо не и за по-големите, има интересни образователни игри, които да развиват ума и логическото мислене на децата и така да са още по-подготвени за всички предизвикателства в класната стая.

Работа

С вкус на едно време

Помните ли онези сутрини в късния август, когато бяхме деца? Няма училище, няма грижи. Ставаме рано, но не прекалено, а навън ухае на л...

Ако за големите мечтаната работа вече е реалност, то за малките всеки следващ първи учебен ден е една крачка по-близо до идеята да полетят в Космоса, да станат световноизвестни художници, да готвят за известни личности или да построят най-високата сграда. Даваме им свободата да избeрат какво да станат  с помощта на специални фигури - макети, които от първи септември ще можете да откриете пред вашия Lidl. Заставайки зад тях, малчуганите ще могат да с преобразят в  космонавт, художник, готвач или архитект, а ние големите, да си припомним детските трепети  при задаване на въпроса „Ти какъв искаш да станеш като пораснеш?!“.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com