Нелепо е политиците да дават морални оценки за протеста, казва Кулезич

13865
Нелепо е политиците да дават морални оценки за протеста, казва Кулезич

"Когато политици започнат да оценяват моралната стойност на нещо, което се случва на улицата срещу тях, ми се струва нелепо", каза в предаването на Нова телевизия "Здравей, България" журналистът Люба Кулезич.

Според Кулезич досега протестът с искане за оставка на правителството на Пламен Орешарски е символ на красотата - "красива волеизява на градски хора, които изведнъж отприщиха енергията си", каза Кулезич. Тя добави, че протестът не е засегнал управляващите.

"Оказа се, че живеем в паралелни светове. Управляващите продължиха да се упражняват във власт", заяви тя и допълни, че в края на ваканцията е започнала да се разиграва мощна политическа люпилня. „Търсят се нови месии. Раждат се нови култове. Тези нова лица, тези политически създания, имат претенции да управляват. За съжаление се оказва, че на българите са им нужни месии”, заяви журналистката.

84-и ден на недоволство: Пръскане срещу паразити

И тази вечер недоволни се събраха за 84-ият протест срещу правителството на Пламен Орешарски. Недоволните граждани блокираха малко сле...

"След като бабите от Забърдо се съгласяват да изпеят нова народна песен за новия национален спасител – Николай Бареков, какво да говорим повече. Явно народът ни е готов да приеме всеки месия, отишъл при тях в нова носия", каза още Кулезич.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество