Нов протест срещу Орешарски във Велико Търново

15380
Нов протест срещу Орешарски във Велико Търново

Пореден протест на „Ранобудните студенти” срещу кабинета на Пламен Орешарски ще бъде проведен във Велико Търново. Той ще започне от 17:00 часа и ще е с надслов „ДОКЛАДване за злоупотреба срещу Орешарски”.

Протестното шествие ще премине  по новия маршрут - сборен пункт пред Европейския център на бул. "България", Съдебна палата и ще завърши на площад "Майка България" като там всеки ще може да изрази своята позиция за събитията, които се случиха през последните дни.  Ето и какво казват в студентите в обявата за новия протест: 

Реакциите и сред протестиращите студенти за втората окупация са противоречиви

Решението за сваляне на втората окупация е правилно. Това заяви пред bTV Ивайло Динев, неформалният лидер на "Ранобудните студенти". То...

След негативния доклад за България от Европейската комисия и циничното манипулиране и замитане на проблемите под килима от страна на родните политици, ние, будните граждани, няма как да стоим безучастни, и за това излизаме да покажем недоволството си от продължаващата да върши безобразия мафиотска клика, която   е окупирала Народното Събрание и да искаме оставката на правителството.  Каним всички граждани, студенти и преподаватели, които смятат, че техен исторически дълг е да работят за едно по-добро бъдеще на страната ни, да се присъединят към протеста”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com