Новини или Novini - картината на печата за 4 декември

4794
Новини или Novini - картината на печата за 4 декември
Снимка: iStock/Guliver

Дали ще ни посрещне поредната сутрин, в която пердето ще е отвън на улицата, а не отвътре... Предстои да видим това, както и какво са избрали печатните издания за акценти в днешния си брой от 4 декември. 

Вестник "Сега"

Столичани ще може да ползват "зелен" билет на цена 1 лв. за целия ден, като компенсация за отровата, която дишат. Мярката се въвежда едва на третия ден, в който са засечени високи нива на замърсяване на въздуха, информира изданието. Вестникът съобщава и подробности за "Индия пауър" - компанията, класирана на второ място след "Инерком", с която ЧЕЗ започна преговори.

Вестник "Труд"

Вестникът обръща внимание на предстоящия Никулден и шарана, като твърди, че рибата е вмирисана от евтини фуражи. Освен това ще може да разберете на какви обезщетения имате право при прекратяване на работа - ако не знаете още или сте забравили. Хубаво е все пак това знание да не ви влиза в работа ..

Вестник  "24 часа"

Изданието е акцентира върху най-интересното от провелия се на 3 декември първи национален форум за иновации в образованието. Вестникът съобщава и подробности за опита на възрастен мъж да нахлуе в президентството вечерта на 3 декември. Става въпрос за мъж над 70 години, с криминално минало по данни на полицията, който носел в себе си пистолет с два пълнителя и "искал среща" с Румен Радев, който е в Катовице. Интересно колко ли още хора искат такава среща с управленците ни, но още не са се наканили да тръгнат ...

Вестник "Монитор"

Вестникът е избрал за водеща тема новината за двойния ръст на българските патенти. Вписваме зад граница открития в механиката, водородната технология и медицината, информира изданието. Друг акцент е задаващият се грип и мерките, които да вземем срещу него. Ние специално грипа го борим с дезинфекция - но тя е индивидуален лечебен подход и няма да препоръчваме дози, всеки трябва сам да си ги открие.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com