Остават десет дни за спечелване на 1 от 500 лаптопа с Lidl Plus

1669
Остават десет дни за спечелване на 1 от 500 лаптопа с Lidl Plus
Снимка: Лидл

Учебната година стартира, но възможността да спечелите един от 500 лаптопа през мобилното приложение Lidl Plus все още продължава. До края на месец септември, всеки който пазарува за минимум 20 лв. и маркира приложението Lidl Plus на каса, получава една точка. При събрани 4 точки и потвърдено участие, играе в томбола за 1 от 500 лаптопа HUAWEI MateBook D 15 с инсталиран Windows 11 и Office 365 Personal пакет.

Ограничение в броя регистрации за томболата няма, а последното теглене ще бъде на 3 октомври. Победителите ще бъдат обявени в приложението и на страницата www.lidl.bg/laptop.

И чрез тази своя активност Lidl помага на родителите в подготовката за новата учебна година, а на малките мечтатели – да бъдат винаги готови за нови предизвикателства. За това допринася и голямото разнообразие от качествени принадлежности за училище и детски текстил, които веригата предлага. По този начин Lidl пести време на своите клиенти, като предлага всичко необходимо на едно място, с доказано качество и на оптимално добра цена.

Възможностите за спечелване на награди през Lidl Plus не свършват дотук. Всеки ден, до 2 октомври, потребителите на мобилното приложение могат да „завъртят“ и специалната рулетка, която дава отстъпки за любимите продукти „Родна стряха“, произведени от български производители. При всяко пазаруване и след маркиране на приложението на каса, потребителят ще види прозорец с възможността да завърти рулетка и да спечели награда. Без значение от сумата, всеки сканирал има възможност да участва и да спечели отстъпка за продукти от обичаната марка на веригата и да се наслади на техния автентичен роден вкус и отлично качество. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com