Петков съди Патрашкова за 50 000 лв.

20870
Петков съди Патрашкова за 50 000 лв.
Снимка: БГНЕС

Румен Петков внесе в Районния съд в София иск за клевета срещу главния редактор на в. „Галерия” Кристина Патрашкова, предаде БГНЕС.

Искът е за 50 000 лв. Петков обяви, че като спечели делото, ще даде тези пари за благотворителност.

Румен Петков внася жалба срещу "Галерия"

Точно в 14:00 часа днес бившият вътрешен министър Румен Петков ще внесе жалба срещу вестник "Галерия", по повод клевета, тиражирана въ...

Запитан кой има интерес от подобни компромати за подслушвани разговори и флашки Петков отговори: "Имат интерес и ГЕРБ, и Бойко Борисов, защото по този начин той казва, че в БСП има разцепление".

Петков отказа да отговори защо все пак се е срещал с Борисов. Били говорили достатъчно по темата. Според него по-притеснително е, че в БСП не се говори за АЕЦ "Белене".

Преди дни Патрашкова заяви, че разполага със записи на разговори между Петков и лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Едноговоренето между ръководството на БСП и г-жа Патрашкова наистина ме смущава. Във всички случаи, като че ли обслужва някакви интереси на Бойко Борисов, и по този начин се хвърля внушение върху БСП, че видите ли някои от БСП, и то неслучайни хора, заговарят срещу БСП, каза Петков.

Румен Петков напуска шефския пост в БСП - Плевен

Румен Петков се оттегля като председател на Областния партиен съвет и председател на Областния партиен щаб на БСП – Плевен, съобщ...

Запитан за мнението му за АЕЦ „Белене”, той отвърна, че вече е дал мнението си по тази тема, но това, което го притеснява повече, е, че БСП като ръководство не говори за АЕЦ „Белене”.

„Няма как един такъв разговор, към който ние имаме същностен ангажимент, даже не ми го побира главата, как може да имаме конгресно решение, ръководството на партията при неговата очевидна реализуемост, да бяга от него и по този начин да казва в очите на обществото - „ние, тук сме една група, която ви поизлъгахме малко. Не разбирам поведението на ръководството и не мисля да се връщам повече към този въпрос. Това са неща, които са обидни за БСП, и тя като партия, трябва да намери решението им”, каза още Румен Петков.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com