Поли Генова след финала: Първи сме в Европа, благодаря ви!

4661
Поли Генова след финала: Първи сме в Европа, благодаря ви!
Снимка: EBU

Благодаря на цяла България за подкрепата към мен. Това ни помогна да постигнем най-големия успех за нашата страна на всички участия на "Евровизия". Това бяха първите думи на Поли Генова минути след като се класира на рекордното за страната ни четвърто място в конкурса.

"Искам да кажа едно огромно благодаря и на хората, които гласуваха за нас и на целия екип, който беше с мен, това са едни изключителни хора. Всички около мен са изключителни професионалисти, които ни издигнаха на едно много по-високо ниво. Благодаря и на българската общност в чужбина. Хората са прекрасни, те ни дадоха шанс да влезем не само в топ 5, но и в топ 4", каза пред БНТ развълнуваната певица.

Рекордно високо класиране на България: Поли Генова четвърта на "Евровизия"!

Поли Генова завърши на 4-о място на тазгодишната "Евровизия", подобрявайки рекорда на Елица и Стунджи от 2007 г. Тогава "Вода" се класи...

"Благодаря и на всичките си колеги, които застанаха зад нас в социалните мрежи, те ни подадоха ръка. За пръв път попмузиката в България се събра и направи една огромна колегия. За мен беше много важно това, че усещах духа на цялата публика, да ги видя как всички танцуват. Това беше напълно достатъчно - да знам, че всички се забавляват и харесват нашата песен", заяви още певицата.

"Ние сме щастливи, че според зрителите сме първата страна от Европейския съюз с толкова висок вот. Хора, ние сме първи в Европа, благодаря ви", обърна се Генова към екипа си.

Тя разкри, че първо иска да види семейството си, а след това започва афтърпартито.

По време на финала снощи първото място на "Евровизия" грабна Украйна, второто място остана за Австралия, а третото за Русия.

Поли Генова впечатли на финала на "Евровизия" 2016 (ВИДЕО)

Две вечери по-късно Поли Генова отново беше неотразима на "Евровизия". Както и на полуфиналите, талантът на нашето момиче блесна в спир...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com