Прогноза за времето - 17 юли (понеделник)

8632
Прогноза за времето - 17 юли (понеделник)
Снимка: БГНЕС

През нощта валежите ще продължат. Утре ще са на по-малко места и ще отслабват. Облачността ще е значителна. Ще духа слаб, в източната половина на страната - умерен до силен североизточен вятър. Максимални температури между 18° и 23°, в източните райони до 25°-26°. Такава е прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Атмосферното налягане е малко по-високо от средното за юли.

Прогноза за времето - 16 юли (неделя)

Днес над Западна и Централна България ще се развива мощна купесто-дъждовна облачност. На много места ще има валежи и гръмотевични бури....

По Черноморието облачността ще е значителна, ще превалява дъжд. Ще духа умерен, временно и силен североизточен вятър. Максималните температури ще са 24°-26°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще е 3 -4 бала. В планините ще е облачно, на много места с валежи. Ще духа умерен до силен североизточен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра – около 13°, на 2000 метра – около 8°.

Във вторник в югоизточните райони, през по-голямата част от деня, ще има значителна облачност и все още ще превалява. В останалата част от страната ще преобладава слънчево време. Ще започне затопляне. През следващите дни ще бъде слънчево. След обяд ще се развива купеста облачност, без валежи. Температурите ще се повишават бавно.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com