Протест в защита на Босия утре пред Министерски съвет

4755
Протест в защита на Босия утре пред Министерски съвет
Снимка: Actualno.com/Румен Скрински

Протест в защита на гладуващият вече повече от 20 дни Николай Колев - Босия се организира утре в София. Близо 100 души са заявили във Facebook, че ще се бъдат от 18.30 пред Министерски съвет, където да окажат подкрепа на общественикът, който иска оставката на Ивайло Московски и парламента заради това, че уволнени за корупция служители на Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация", впоследствие са били възстановени на работа. 

"Днес се навършват три седмици от гладната ми стачка. Привидно нищо особено не се случва. Но в същото време протичат дълбоки и невидими процеси, които много скоро ще се покажат на светло. Това, че двете обществени медии мълчат , просто ги превръща в антиобществени и именно те ще са безкрайно изненадани съвсем скоро. Мълчанието показва неистов, панически страх. Не говоря за частните БТВ, НТВ и вестниците. Те са частни и защитават определени интереси.

Николай Колев-Босия гладува 13-ти ден срещу корупцията при шофьорските книжки

Вече тринадесети ден продължава гладната стачка на общественика Николай Колев-Босия срещу покупко-продажбата на шофьорски книжки, която...

Вчера си осигурих инваледен стол. Това е за времето, когато няма да мога да ходя дълго. Засега смятам, че ще се справя с ходенето от НДК до НС.

Сънувам странни сънища. Каквото и да стане, се формулира с една дума, която наум подреждам в някаква странна кръстословица. И кръстословицата винаги се получава. Цяла и завършена.

Бомбата с миналото на престъпника Борисов гръмна. Сега ще започне поединичното и групово отричане от него. Моделът ГЕРБ приключи. Комай това се отнася и до другите парламентарно представени глутници. Въпрс на време. Искам да кажа най-близко време.

Очаквайте тази седмица неочаквани неща и бъдете готови да ги подкрепите. Помощ ще има и от българите извън България", написа днес Босия в блога си, който обновява непрекъснато и споделя как протича гладуването му. 

Съдът даде картбланш да се мятат домати по депутатите (ВИДЕО)

Димитър Григоров, Николай Колев-Босия, Кирил Чуканов, Калин Каменов и Алекс Иванов са оправдани от Софийския районен съд днес (3 октомв...

"Тялото е само квартира на духа. Когато духът е силен, тялото се подчинява. Имам високо кръвно, увеличана кръвна захар, тежка форма на псориазис и един прекаран инфаркт преди това. Но тук става дума за кауза, за смисъл на живота. Тъй че на заболяванията кой им обръща внимание. Когато човек се бори за идеята си, ако позволи на съпътстващите заболявания да го отклоняват от нея, това означава, че той мисли за тялото си повече отколкото за душата", заяви наскоро Николай Колев в интервю пред Actualno. 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Д-р Евлоги Станчев: Все още не сме готови да погледнем трезво на отношенията ни с Русия (ВИДЕО)

Kaufland срещу разхищението на храна: Намаленията на компанията спестяват над 11 млн. кг хранителни отпадъци

С колко са се увеличили местата в детските ясли у нас?

Времето утре - 26 април 2024 г.

ВАС върна за ново разглеждане отказът за бежански статут на арабски дисидент

България е с вторите най-ниски цени на битовия ток в ЕС

От Метеобалканс предупреждават: Идват бури с гръмотевици и градушки

По-високи заплати след отпуск за бременност, по-високи и след отпуск за "увреждане" - има ли как? ВАС реши

Габриела Наплатанова временно ще ръководи СЕМ до 27 октомври

Техномаркет премества магазина си във Велинград в новия Ритейл парк

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com