Ранобудните студенти отидоха в bTV, за да попеят "Оставка" на Мая Манолова

28938
Ранобудните студенти отидоха в bTV, за да попеят "Оставка" на Мая Манолова
Снимка: Ранобудните студенти

Няма почивка за управляващите, които продължават да бъдат преследвани от „Ранобудните студенти”. Група младежи са пред сградата на bTV, където чакат да се появи заместник-председателя на Народното събрание Мая Манолова.

Манолова трябва да гостува в „Шоуто на Слави”, а студентите вече пуснаха статус във Facebook. Предването се излъчва в 22:30 часа, но по принцип записът се прави в 20:00 часа. Според информация на студентите обаче Манолова се измъкнала след участието си в шоуто през страничен изход. На влизане тя се засякла със студентите и попитала дали не искат да се снимат с нея, а те й отвърнали, че са дошли да й зададат въпроса не я ли е срам и кой предложи Пеевски.

Манолова: Тези хора още в първия протест и думата "оставка" затвориха вратата за всякакви разговори

„НС е сърцето на демокрацията. Но на протестите имаше агресивни агитки, които искаха да нахлуят в сградата с идеята да се удари т...

В коментарите под статуса в социалната мрежа фигурират такива като "тя нали имаше патерица да се брани" и "посрещнете я с ко-ко-ко". Самата Манолова заяви по време на големите протести от предната седмица, че не я е страх да си тръгне от парламента, защото има с какво да се защити, сочейки патерицата си.

Манолова е поредната „жертва” на студентите. Те следват непрекъснато по петите премиера Пламен Орешарски с викове „Оставка”. В предаването „Всяка неделя” пък беше блокиран лидерът на БСП Сергей Станишев, който се измъкна от Парк-хотел „Москва” с помощта на полицейски кордон.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com