Режисьорът Ники Илиев ще представи „Завръщане 2“ на паркинга на Kaufland в Петрич

2815
Режисьорът Ники Илиев ще представи „Завръщане 2“ на паркинга на Kaufland в Петрич
Снимка: Kaufland България

Паркингът на Kaufland в Петрич ще се превърне в кино на открито на 12, 13 и 14 август. Киномаратонът ще започне в петък вечер с нашумелия български филм „Петя на моята Петя“ и ще завърши в неделя с прожекцията на „Жълт Олеандър“ с участието на Китодар Тодоров и Мариан Вълев.

Специално за всички зрители в Петрич, гост на събитието в събота вечер ще бъде режисьорът, сценарист и актьор Ники Илиев, който ще представи безспорният си хит „Завръщане 2“. Продължението на „най-гледания български филм за 2019“ – „Завръщане“, ще бъде прожектирано на 13 август от 21 часа. Авторът ще разкаже на публиката за вдъхновението зад филмите му, ще разкрие тайната на успешната българска продукция и ще отдели време за отговори на въпроси.

Месните продукти „Брей!“ с 4-степенен контрол на качеството

Пет месни продукта от собствената марка на Kaufland България -„Брей!“ получиха международен сертификат за качество – ...

„Българската публика е еднакво критична, както към родното кино, така и към чуждите продукции. Наблюденията ми са, че за хората е еднакво важно филмът да има, както завладяващ сценарий, така и атрактивна и модерна визия. Искрено се вълнувам от реакцията на публиката в Петрич, защото за първи път ще представям мой филм в града. Много харесвам тази част на България и с удоволствие ще разговарям с всички желаещи“, коментира режисьорът, който в момента работи върху нов сериал. Той повдига завесата на бъдещите си планове и споделя, че новият му проект се очаква да излезе в българския ефир още през септември тази година.

За осъществяването на филмовия фестивал на паркинга на хипермаркет Kaufland в Петрич ще бъде издигнат 50 м² екран. Звукът ще бъде предаван от нискочестотно FM радио и ще се приема директно от радиото в автомобилите на съответната честота, изписана на екрана. Прожекциите стартират от 21:00 ч. и в трите дни. Всички желаещи да присъстват е необходимо предварително да закупят билет от сайта http://avtokino.bg.

За посетителите без автомобили, организаторите са предвидили обособяване на седящи места на първите редове, откъдето желаещите ще могат да се насладят пълноценно на прожекцията под открито небе.

Партньорството на „Автокино“ с Kaufland България предоставя възможност на клиентите на веригата и в София това лято да се насладят на богата колекция от над 120 филмови прожекции на открито. Всяка вечер през август и септември на паркинга на най-новия хипермаркет в „Младост-4“ прожекциите стартират от 21:00 и 22:40 ч.

Нови 13 Kaufland магазина с контейнери за разделно събиране на текстил

За по-малко от шест месеца обектите на Kaufland, в които могат да се дарят стари дрехи, аксесоари и текстил, са се увеличили с 13. На п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com