Сексуални послания, награда алкохол и люта чалга за деца в лунапарк

39633
Сексуални послания, награда алкохол и люта чалга за деца в лунапарк
Съоръжението има необходимите разрешителни от общината на Велико Търново, която не била длъжна да следи за морала в предлаганите атракционни

След чалгата в училище и скандала във Видин, нова порция разгул бе предложен на българските деца.

Открити сексуални послания, игри с награда алкохол и люта чалга получиха като подарък подрастващите на Велико Търново не къде да е, а в лунапарк за деца.

Падение: Учители карат ученици да се кълчат на кючек на Азис (Видео)

Падението на българската образователна система и скандалите в родните училища придобиха ново грозно изражение. Доказателство за това с...

Появата му предизвика вълна от недоволство сред великотърновци, предаде TV7. Една от причините е, че увеселителните съоръжения са разположени на територията на единствения голям безплатен паркинг във Велико Търново.

Търновци не одобряват и чалга музика, което пречи на работата на институции като областна администрация, данъчна служба, Великотърновски университет, Бюро по труда и много други. Най-голямо възмущение предизвикват открити сексуални послания в атракционите.

Проблемът в този лунапарк не е само, че се слуша чалга или, че има неприлични фигури и рисунки. Забелязва се и търговец, който подготвяше интересна игра с награда алкохол.

Лунапаркът има необходимите разрешителни от общината, която не била длъжна да следи за морала в предлаганите атракционни. От администрацията обясниха, че е необходимо недоволните да подадат жалба в Комисия за защита на потребителите.  

Игнатов: Не мога да забраня Азис

Министър Сергей Игнатов реагира на разразилия се скандал с клипа с танцуващи на чалга ученици, който взриви интернет пространството. "...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com