Сестрата на загинало момче се обърна с тежки думи към Борисов

9218
Сестрата на загинало момче се обърна с тежки думи към Борисов

Вечерта след обявяването на кандидата за президент на ГЕРБ един статус във Facebook помрачич астмосферата. Думите на Боряна Терзиева, отрезвиха атмосферата след безкраните коментари свързани с "бащата" на нацията. А поводът е трагичен и една снимка от преди години на брата на Боряна Ники с Бойко Борисов от времето, когато е главен секретар на МВР.

Ники Терзиев  загива в катастрофа на магистрала "Хемус" на 28 септември. Докато кара, шофьор го блъска отзад с 220 км/час и той изхвърча от пътя. Катастрофата става край Варна, откъдето е момчето. А шофьорът, който го е убил, е на свобода и до днес. Близките на загиналото момче са отчаяни, че за смъртта на Ники няма наказание, няма дори задържан.

Ето думите на Боряна

По нареждане на Борисов отпускат 100 хил. лв. за параолимпийците ни

Държавата ще отпусне допълнителни 100 000 лв. за българските параолимпийци, съобщи премиерът Бойко Борисов. Разликата в премиите, предв...

„Г-н Борисов, помните ли детето от снимката? Тогава попитахте брат ми какъв иска да стане като порасне и той отговори футболист. Вие го посъветвахте да стане каратист, че той да ги рита, а не него да ритат. Ники беше убит преди месец като служебната му кола бе изхвърлена от пътя от шофьор, карал със скорост над 220 км/ч - близо три пъти над ограничението.

На убиеца нито му е повдигнато обвинение, нито е задържан, а може вече да не е и в страната - въпреки свидетелските показания и въпреки полицейския протокол. Нищо че преди няколко години въпросният индивид е убил и жена на пешеходна пътека и УСЛОВНАТА му присъда е изтекла, а дори наскоро му е била върната и книжката. Той сега е невредим и си кара тунингованата кола на свобода.

Докато брат ми - футболист на Суворово и шампион по плажен футбол с МФК "Спартак" Варна - лежи в гроба и ще си остане завинаги на 23. Докога законът ще защитава тези, които го нарушават? Докога подобно безръзсъдно и нагло поведение на пътя ще причинява смърт "по непредпазливост"?

НАТО: България е ценен съюзник с важен принос за сигурността

България е ценен съюзник с важен принос за общата ни сигурност, заявиха за БНР от централата на НАТО в Брюксел. От Алианса се въздържа...

Снимката е правена, когато бяхте Главен секретар на МВР и думите ви бяха "Ние ги хващаме - те ги пускат" - сега вече даже не ги и хващате. Niki Terziev бе достоен син на недостойна за него държава. Дали ще почива в мир!“.

За убиеца на Ники не се знае нищо, близките на загиналото момче казват, че е на свобода. Следователите не съобщават подробности, за да не се пречило на разследването, допълва сестрата на Ники.



Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Прогноза за времето - 19 април 2024 г. (петък)

Най-важните новини за деня: 18 април 2024 г.

БНБ предупреди: Измамници се обаждат от наше име

Иво Инджев: Играчите в близкоизточния регион са много, но никой от големите фактори не иска ескалации (ВИДЕО)

Kaufland България поема председателството на Сдружението за модерна търговия (СМТ)

НСИ: Ядем повече месо и по-малко хляб и кисело мляко

Времето утре - 19 април 2024 г.

СЕМ: Открихме език на омразата в Алфа ТВ и СКАТ

Българските БТР-и в Украйна: Не стават за нищо без пълен ремонт и модификации

„Наводнени мазета и висящи ламарини“: Какви щети нанесе бурята?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com