След 25 години: Осиновена в САЩ ромка се върна в България, за да се срещне с родителите си (ВИДЕО)

25707
След 25 години: Осиновена в САЩ ромка се върна в България, за да се срещне с родителите си (ВИДЕО)
Снимка: Biliana Graves Bartlett/Instagram

Когато е на 2 години, Биляна Грейвс Бартлет е осиновена от американско семейство от дом за деца във Видин. Момичето днес е на 27 години и има 2 деца, любящ съпруг с престижна професия и красива къща.

Биляна разказва своята история в TikTok и заснема посещението си в България и първата среща с биологичното си семейство.

На 16-годишна възраст тя среща настоящия си съпруг - Блейк, който е с 3 години по-голям от нея. Запознават се на среща "на сляпо" и любовта им пламва веднага. Сгодяват се и сключват брак в една и съща година, защото разбират, че очакват първото си дете. 

Биляна ражда на 19-годишна възраст син на име Ели Майкъл, докато с бащата на детето все още учат в колеж и завършват успешно, съчетавайки лекциите с грижите за детето. 5 години по-късно - през 2015 г., двамата построяват своята мечтана къща в Милингтън - град в окръг Шелби, Тенеси. 

Малко след като се нанасят, животът ѝ поднася още един подарък. Тя разбира, че е отново бременна и през 2021 г. се ражда дъщеричката им Емелия Лин.

През всички години обаче Биляна копнее да срещне биологичното си семейство. Осиновителите ѝ никога не са крили от нея истинския ѝ произход и са ѝ дали възможността да разбере кои са биологичните ѝ родители.

За историята на Биляна първо разказаха "24 часа", но разказът за живота ѝ бързо се разпространи и интересът към Биляна вече е наистина огромен.

Биляна и семейството ѝ

Майка се среща със сина си, 40 години след като го е дала за осиновяване (ВИДЕО)

40 години след като дава за осиновяване първородния си син, дъщерите на американката Бренда я срещат отново с него. Тази сърцераздирате...

За себе си тя знае единствено, че е взета от България. Знае и кой е домът за деца, в който е била оставена. Проучването отнема немалко време, но един ден тя намира точните имена на своите майка и баща и се свързва с тях. А в един прекрасен ден, заедно със своя съпруг, Биляна пристига в България. Придружава ги и осиновителката ѝ, която тя винаги е наричала "най-добрата майка на света".

Биологичната ѝ майка я чака в двора на бащината къща във Видин. Ромското семейство води скромен живот на село. Въпреки огромния контраст с живота, който води в Америка, и този, с който се сблъсква тук, Биляна приема с неподправена любов срещата с истинските си родители. За да се разбират, младата жена използва специално приложение за телефона, което превежда в реално време разговорите им.

Първото място, на което я води баща ѝ, е поречието на Дунав. След това посещават родилния дом, в който Биляна се е родила, а след това я водят и до приюта, в който са я оставили като бебе.

Момичето успява да се запознае и със своя биологичен брат и племенници. Учи малките деца на английски, а след няколкодневно посещение тя запечатва преживяването със снимка, която споделя в социалните мрежи, а към нея пише "Сърцето ми е цяло".

Гледайте страхотното видео, запечатало една среща, жадувана цял живот:

@bilianabartlett Meeting my birth parents in Bulgaria for the first time, vlog!! So fun, so emotional! We’ll do another when we go back 🫶🏽🫶🏽 #adoption #adoptionjourney #internationaladoption #biologicalparents #biologicalfamily #ancestrydna #ancestry #bulgaria #traveltiktok #travelvlog #photovlog #orphanage #neicesandnephew #familytok #familytime #meetingmybaby #momtok #myfamilygrew #adoptioncheck #myheart #internationaltravel #10millionadoptions #viral #trending #loveislove #vlog #momanddad #dailyvlog #minivlog #diml #adayinmylife #CapCut #AXERatioChallenge #adopted #vidin #reunitingfamilies ♬ original sound - Biliana Bartlett

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ОБЩЕСТВО:

Лобита, предизборни пари и украински помощи: Кой поиска смяната на министър Кирил Вътев?

МВР готви покупка на 980 автомобила и 440 мотора

В Пампорово отчетоха минусови температури

"Луковитският тенекеджия": Агресивен щъркел пак атакува коли

Георги Милков: Нетаняху има свои причини да нападне Иран

Тихомир Безлов: От изборите в Австрия зависи дали ще влезем изцяло в Шенген

Прогноза за времето - 19 април 2024 г. (петък)

Най-важните новини за деня: 18 април 2024 г.

БНБ предупреди: Измамници се обаждат от наше име

Иво Инджев: Играчите в близкоизточния регион са много, но никой от големите фактори не иска ескалации (ВИДЕО)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com