Стажанти откриват своята постоянна работа в LIDL

2628
Стажанти откриват своята постоянна работа в LIDL
Снимка: Лидл

Четирима талантливи младежи са добрите примери, които доказват, че стажът и успешната кариера в Lidl могат да бъдат на крачка разстояние. От стажанти Кристиян Начев, Марина Дакова, Страхил Стоянов и Ани Стоянова вече са постоянна част от екипа и правят следващите стъпки в развитието си в компанията.

Всеки студент, който иска да последва техния пример, може да кандидатства за стажантската програма на веригата до 15 май, като научи повече за нея тук.

Амбициозни младежи от Смолян облагородяват градската среда и насърчават активното гражданско участие

През май стартира петото издание на най-голямата социално отговорна инициатива на Лидл България - „Ти и Lidl за по-добър живот&ld...

Най-богат поглед върху пътя от стажа към работата в Lidl имат Марина и Кристиян, които са част от първия випуск стажанти в компанията. Когато за първи път стъпва в Lidl, Кристиян е студент в Техническия университет, специалност „Инженерна логистика“. Складовата база на веригата в Равно поле е мястото, където се концентрира отново върху логистиката, но този път складовата. Днес, 2 години, след като завършва стажа си, продължава да бъде част от екипа и да се развива. Lidl не само го вдъхновява за дипломната му работа, но не спира да формира у него и полезни навици – като да бъде по-подреден и да не отлага задачи във времето. 

За Марина Дакова пък Lidl се оказва причина за завръщането й у дома. Първоначално, стажът я „откъсва“ за 2 месеца от Австрия, където учи Product Marketing&Project Management. Последвалото го работно предложение обаче я връща за постоянно, за да стане част от маркетинг екипа на компанията. Вече като служител, предизвикателствата и отговорностите й са повече, също като опита, който трупа, и удовлетворението в края на деня. Продължава да учи нови неща и още по-хубавото – да бъде у дома си.

Интересът към финансите и любопитството да разбере как функционира една компания е това, което отвежда Страхил до стажа в Lidl. Покрай проекта, по който работи, прекарва 2 седмици в магазините на веригата – екипният дух и добрата атмосфера бързо го спечелват. Още по-мотивиращо е, че идеята, която разработва и представя, се реализира на практика. Така пътят му в компанията се очертава още по-категорично. Днес Страхил се обучава за регионален мениджър продажби и навлиза още по-навътре в света на търговията. Харесва му динамиката, общуването с хора и това, че учи от истински професионалисти, които още повече го мотивират да върви напред.

Сред новите попълнения в Lidl е и Ани, чийто стаж се случва в правния отдел на компанията. Днес отново това е мястото, където продължава да се развива, вече като член на екипа. Работата й в момента е фокусирана върху застраховките – тема, върху която има поглед, тъй като именно такъв е проектът, по който работи по време на стажа си. Жонглирането със задачи става още по-интересно заради двете висши образования, които съчетава – „Право“ и „Биотехнологии“.

Популярни личности предизвикват бъдещите практиканти на Lidl

Актьорът Иво Аръков, тандемът Павел и Ицака и треньорът по латино танци Йоанна Петрова отправиха специално предизвикателство към бъдещи...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com