Стара Загора събра 600 лева за кампанията "Хепатитът до мен"

12618
Стара Загора събра 600 лева за кампанията "Хепатитът до мен"

600 лева успяха да съберат хората в Стара Загора по време на благотворителен концерт за борба с хепатита на 22 февруари (събота).

В  проявата, организирана от фондация "Христо Гешов", съвместно с Община Стара Загора, която бе под надслов "Хепатитът до мен", взеха участие Орлин Горанов, Мариана Попова, Теди Кацарова, Стефан Илчев, Искрен Пецов, Софи Бард, Тодор Георгиев и Нора. Поли Генова беше възпрепятствана да изрази подкрепата си за кампанията заради настинка.

Фондация "Христо Гешов" помага на човек в беда

Фондация „Христо Гешов“ е неправителствена организация, която се занимава с превенция и борба с хепатита, както и оказва по...

Със събраните средства от благотворителните концерти и инициативи, които се провеждат в цялата страна, ще бъдат закупувани скринингови тестове за хепатит B и C, с които ще бъдат изследвани хора от различни краища на страната. С част от сумата ще се създаде регистър на болните от „тихия убиец”. Лице на Националната информационна кампания "Хепатитът до мен" е Христо Гешов, който също води борба с хепатит B. Следващият концерт срещу вируса ще е във Враца.

Ето какво сподели пред медиите и самият Христо Гешов, който е Председател на Фондация Христо Гешов и лице на кампанията за борба с хепатита.

 „Скъпи старозагорци,

със днешното си обръщение към вас искам да изразя възмущението си от лъжите на един от служителите на Община Стара Загора, която без всякакви скруполи си позволи да излъже на няколко пъти. Няколко дни преди концерта изпратих плакати за концерта, а дамата Милена Желева – PR, пое ангажимента да съдейства за разпространението им и разлепването им, защото си имала хора за това.

Идвайки ден преди концерта и разхождайки се по старозагорските улици, аз и екипът ми, установихме, че плакати няма, а аз съм бил подведен и излъган от една служителка.

Родни звезди даряват кръв в подкрепа на кампанията "Хепатитът до мен"

Родни звезди за пореден път изразяват подкрепата си в подкрепа на кампанията за борба и превенция с хепатита под наслов „Хепатитъ...

В деня на концерта пристигайки с почуда разбираме че "професионализма" на въпросната служителка е надминал всякакви граници, когато дори тя не беше запозната, че от 13:00 до 15:00 часа ще се проведе спортно мероприятие. А уговорката ни беше към 12:00 ние да влезем в залата за да сглобим апаратурата за предстоящото събитие.

Ние от Фондация „Христо Гешов” сме изключително благодарни за оказаното бързо и адекватно съдействие от Кмета на Община Стара Загора, изпълненото обещание на двамата депутати от региона - Кирил Добрев и Пламен Йорданов.

Без тях и всички наши партньори, този концерт и тази кампания, нямаше да са факт.

За нас беше удоволствие да бъдем гости в Стара Загора - за мен, за колегите, за изпълнителите.

Вярвам, че с Община Стара Загора ще продължим да работим заедно и в бъдещи наши инициативи, и заедно ще градим едно по - добро бъдеще за всички нас.

Основателят на Фондация „Христо Гешов“ си избра заместник

Лицето на кампанията за борба с хепатита и основател на Фондация „Христо Гешов“, избра своя наследник в социалната мрежа&nb...

Бъдете добри, търсете доброто и вярвайте, защото само с вяра се случват чудеса.

С уважение : Христо Гешов

Председател на Фондация Христо Гешов и Лице на кампанията за борба с хепатита”

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com