Температурите се покачват

12080
Температурите се покачват
Снимка: Тhinkstock

Днес (21 юли) ще бъде слънчево. По-значителни временни увеличения на облачността ще има главно над Източна България, където на отделни места ще превали краткотрайно. Температурите ще започнат да се повишават и дневните ще са предимно между 26°-31°.

Атмосферното налягане ще бъде малко над средното за месеца. Това съобщи за Агенция „Фокус” дежурният синоптик Мартин Славчев Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

Променлива облачност в цялата страна

Днес (20 юли) облачността над страната ще е променлива. На отделни места, главно в планинските райони, ще има слаби превалявания от дъж...

Над планините ще бъде предимно слънчево. След обяд над масивите от източната половина на страната ще има временни увеличения на облачността и на отделни места ще превали. Ще духа умерен, по високите и открити части, до силен северозападен вятър. Максималните температури на височина 1200 метра – около 20°, а над 2000 метра – около 12°.

Над Черноморието ще бъде предимно слънчево, след обяд ще има временни увеличения на облачността, но само на изолирани места ще превали краткотрайно. Максимални температури – 26°-28°. Температурата на морската вода е 26°-27°. Вълнението на морето е 2-3 бала.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com