Велико Търново подкрепи каузата на Фондация "Христо Гешов"

15453
Велико Търново подкрепи каузата на Фондация "Христо Гешов"

Община Велико Търново застана зад Националната информационна кампания „Хепатитът до мен“ , организирана от Фондация „Христо Гешов“. Старата столица е поредната голяма община, която припознава каузата на хепатитноболния младеж.

На 13.11.2014 година от 19:00 часа в залата на общината ще се проведе благотворителен концерт от поредицата такива организирани от фондацията, която изследва безплатно хората за хепатит. Целта на подобни мероприятия е събиране на средства с цел инвестиране в превенция – закупуване на скринингови тестове за хепатит Б и Ц, с които организаторите изследват напълно безплатно в цялата страна.

Христо Гешов : ДПС трябва да чуят народа и да си дадат почивка

Христо Гешов е лице на кампанията за борба и превенция с хепатита и отскоро влезе в структурите на ПП „Нова България“. С пр...

Преди няколко дни приключи и кампанията за безплатния скрининг в страната ни, като бяха изследвани 600 души, от които  2% дадоха положителен резултат. Градовете, през които премина Гешов и организацията му бяха  - Бургас, Ченгене скеле, Поморие, Айтос, Приморско, с. Ново Паничарево, Благоевград, Перник, Червен бряг  и Пазарджик.

На сцената в Търново се очаква да се качат отново едни от най – популярните личности в страната ни, каквито са вземали участия и до този момент.

„Радвам се, че точно Велико Търново подкрепи тази кампания . Ще се постараем да изненадаме приятно търновци с изпълнителите, които ще доведем и това, което ще видят и чуят, да остави траен спомен в съзнанието им дълго време. Тук е моментът и да спомена, че една от най – популярните изпълнителки на поп – фолка, чието име за момента ще задържа в тайна, отказа участие на концерта, но дари сума за организацията. Повече подробности за това мога да кажа малко преди самото събитие”, каза Гешов.

Христо Гешов премина през десетки градове в страната, кампанията му е подкрепена от редица организации, фирми, общини и политически партии . На скоро лицето на кампанията за борба с хепатита се присъедини и към идеите на ПП „Нова България“ с председател Ивайло Симеонов, партия, която на няколко пъти доказа, че е гласувала голямо доверие на хепатитноболния.

Христо Гешов : Победители са златните момичета

Лицето на кампанията за борба с хепатита Христо Гешов, който на скоро се присъедини към структурите на ПП „Нова Нова България&ldq...

„Друго е да знаеш, че зад гърба ти стоят толкова хора, чувството, че в някой град те чакат стотици хора, които искат да се запознаят с теб, да ти зададат въпросите си е уникално и зарежда с много положителни емоции. Приех мисията Нова България и застанах зад г-н Симеонов, защото вярвам, че България има шанс да стане прекрасно място за живеене, застанах зад идеите на ПП „Нова България“, за да мога да браня интересите на всички онези хиляди носители на коварният вирус“ допълни Гешов.

Благотворителният концерт в подкрепа на Национална информационна кампания „Хепатитът до мен “ ще се състои на 13.11.2014 година от 19:00 часа в общинската зала на гр. Велико Търново.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество

КТ „Подкрепа“ организира празнично шествие и концерт
КТ „Подкрепа“ организира празнично шествие и концерт

Отбелязваме Деня на труда и на международната работническа солидарност - 1 май.  По този повод за 8-ма поредна година КТ "Подкрепа" организират...