Виж как избухва цистерната край Езерово

22190

"ВарнаУтре" качи в YouTube видео от момента на избухване на цистерната.

Двама от пострадалите при взрива край Езерово са в реанимация. Това съобщи за Радио „Фокус”-Варна дежурният лекар към отделението по реанимация във Военноморска болница Варна.

Взриви се горящата цистерна край Езерово, има пострадали

Взривила се е цистерната на гара Езерово, това съобщиха от ОД МВР Варна. Въпреки усилията на пожарникарите да охладят цистерната, която...

С 90% е един от пострадалите при инцидента край с. Езерово. Състоянието на пострадалия е много тежко, критично, той е интубиран и на системи. Останалите, които са отведени във Военноморска болница, след преглед от специалист, по всяка вероятност ще бъдат отведени за лечение в клиниката по изгаряния. „Ситуацията е много напрегната, като при нас са двама от най-тежко пострадалите”, каза дежурният лекар.

Не се разраства периметърът на пожара в района на село Езерово, информира към 21 часа областният управител на Варна Иван Великов. Пожарът в района на село Езерово продължава. „Изчакахме огънят да утихне малко, за да могат пожарникарите да влязат и да го изгасят, без да има опасност за живота им”, заяви Великов. Той посочи, че според РИОСВ-Варна няма опасност от замърсяване на въздуха или проблеми за населението.

Запалила се е и цистерната с газьол край село Езерово. Това съобщи за Радио „Фокус”-Варна кметът на община Белослав Желязко Петров. Той посочи, че в момента два екипа на пожарната се опитват да погасят огъня. Петров добави, че пожарът е малък. Той допълни, че в момента екипи на пожарната охлаждат втората цистерна с бензина и се опитват да локализират пожара.


С 90% изгаряния е един от пострадалите при инцидента край Езерово

Локализиран е пожарът край варненското село Езерово, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР за „Фокус". Огънят вече не се разпростр...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Общество