Зам.-директорът на Агенция „Митници” напусна по собствено желание

19471
Зам.-директорът на Агенция „Митници” напусна по собствено желание
Снимка: БГНЕС

Зам.-директорът на Агенция „Митници” Румен Данев е напуснал поста си по собствено желание, съобщиха пред „Фокус” от пресцентъра на агенцията.

Румен Данев сам е изявил желание да напусне заемания от него пост на зам.-директор на Агенция „Митници”. Към настоящия момент, не е издадена заповед за назначаването на човек на поста на бившия зам.-директор Румен Данев, но в бъдеще се предвижда да има такова назначение.

Назначиха нов заместник-директор на митниците

Агенция „Митници” има нов заместник-директор. Румен Данев, който е стар кадър на митниците, ще поеме поста с ресор „М...

На въпрос на журналисти - каква е причината, че е уволнен днес зам.-началникът на „Митницата”, премиерът Пламен Орешарски отговори: Трябва да попитате ресорните му началници, информацията, която има при мен, не е благоприятна, но тя е много бегла при мен.

На 9 януари 2014 г. бе съобщено, че Румен Данев става вторият заместник-директор в Агенция „Митници“.

Той бе назначен със заповед на министъра на финансите Петър Чобанов за заместник-директор на Агенция „Митници“ с ресор Митническо разузнаване и разследване и Последващ контрол.

Роденият на 29. 10. 1958 г. в град Шумен Румен Данев е магистър по „Право“ – завършил Юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ през 1990 година. Професионалната му кариера започва в съдебната система с назначаването му на длъжността Съдия-изпълнител в Районен съд – гр. Костинброд, след което е бил юрисконсулт в различни предприятия. Професионалният му опит в Агенция „Митници“ започва през 1995 г., когато е назначен на експертна длъжност в Централно управление в служба „Съдебни спорове“, която по-късно оглавява. От 2000 г. до 2009 г. е бил директор на дирекция „Митническо разузнаване и разследване“. След напускане на митническата администрация е заемал различни юридически длъжности.

322 млн. лева по-малко от предвиденото е събрала Агенция "Митници"

От началото на мандата на кабинета "Орешарски" митниците са успели да пресекат контрабанда на горива и цигари, която се изчислява на ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com