"Арена Армеец" вече е с ново име, водят се преговори за друг спонсор

3877
"Арена Армеец" вече е с ново име, водят се преговори за друг спонсор
Снимка: БГНЕС

Емблематичната зала "Арена Армеец" има ново име, след като Националната спортна база (НСБ) и ЗАД "Армеец" прекратиха договора си по взаимно съгласие. Съоръжението вече се нарича "Арена София", съобщи изпълнителният директор на НСБ Светослав Русинов.

„Арена София“ е новото име на най-голямата многофункционална спортна зала в България. След прекратяване по взаимно съгласие на договора от предишното ръководство на „Национална спортна база” ЕАД, ЗАД „Армеец“ преустановява генералното си спонсорство и предстои да подкрепи и други големи спортни обекти и мероприятия.

„НСБ ЕАД благодари на ЗАД „Армеец“ за успешното и коректно партньорство през изминалите 11 години. Сега усилията на ръководството на НСБ ЕАД са насочени към преговори за нов генерален спонсор и запазване на водещата позиция на „Арена София“ като домакин на спортни и развлекателни мероприятия на световно ниво“, заяви изпълнителният директор на НСБ ЕАД Светослав Русинов.

„Щастливи сме, че станахме част от изграждането и утвърждаването на спортна зала на толкова високо ниво. Благодарим за изключителния професионализъм, съвместна работа и всеотдайност през всичките години. Радостни сме, че имахме възможността да подкрепим развитието и подпомагането на българския спорт и култура. В резултат на съвместното сътрудничество с общи усилия допринесохме за реализирането на стотици спортни, образователни и развлекателни мероприятия в многофункционалната спортна зала“, споделя за ползотворното сътрудничество изп. директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев.

Ръководството на НСБ ЕАД започва активни разговори с потенциални бъдещи партньори, като ще се обърне към водещи компании в България. Преди сключването на нов договор за генерално спонсорство на „Арена София“ ще бъде проведена съответната процедура за най-добрата оферта.

Най-голямата многофункционална спортна зала в България носеше името "Арена Армеец" още от откриването си на 30 юли 2011 г.

Весела Лечева сменя шефовете на тотото, Йордан Йовчев влиза в УС на Националната спортна база

Служебният министър на младежта и спорта Весела Лечева освобождава от длъжност изпълнителния директор и членовете на Управителния съвет...

„НСБ ЕАД благодари на ЗАД „Армеец“ за успешното и коректно партньорство през изминалите 11 години. Сега усилията на ръководството на НСБ ЕАД са насочени към преговори за нов генерален спонсор и запазване на водещата позиция на „Арена София“ като домакин на спортни и развлекателни мероприятия на световно ниво“, заяви Русинов.

„Щастливи сме, че станахме част от изграждането и утвърждаването на спортна зала на толкова високо ниво. Благодарим за изключителния професионализъм, съвместна работа и всеотдайност през всичките години. Радостни сме, че имахме възможността да подкрепим развитието и подпомагането на българския спорт и култура. В резултат на съвместното сътрудничество с общи усилия допринесохме за реализирането на стотици спортни, образователни и развлекателни мероприятия в многофункционалната спортна зала“, заяви изпълнителният директор на ЗАД „Армеец“ Константин Велев.

Ръководството на НСБ започва активни разговори с потенциални бъдещи партньори, като ще се обърне към водещи компании в България. Преди сключването на нов договор за генерално спонсорство на „Арена София“ ще бъде проведена съответната процедура за най-добрата оферта, гласи информацията от Национална спортна база.

Последно в "Арена Армеец" се изигра тазгодишното издание на тенис турнира от сериите ATP 250 Sofia Open.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Общински съветник твърди, че е бил нападнат посред бял ден в София

Карлос Контрера: Кризата с боклука на София се задълбочава

Продължава пролетното почистване на Самоков (СНИМКИ)

Променят движението по столичния бул. "Патриарх Евтимий"

Нова детска градина в "Малинова долина" отвори врати (СНИМКИ)

СПТО: Проверката на РИОСВ не откри нарушения, благодарим на ГЕРБ за загрижеността

Тежка катастрофа в София, пострадал е моторист

Промяна в движението на 4 от най-важните трамваи в София

"Засади бъдеще!": Училищата в "Люлин" с уникална възможност да оставят следа след себе си

Община Костинброд с престижна награда и място в УС на Асоциацията на българските градове и региони (СНИМКИ)

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София