Бащата, набил съученичка на сина си, получи домашен арест

2407
Бащата, набил съученичка на сина си, получи домашен арест
Снимка: БГНЕС

Софийски районен съд пусна под домашен арест бащата, набил съученичка на сина си. Преди дни той нахлу по време на час в столичното 17 СОУ "Дамян Груев", за да се саморазправи с ученици.

40-годишният Илиян Лепоев категорично отрече да е нанасял удари на ученици. По думите на обвиняемия единствената му проява на грубост е да избута един от гимназистите, който го псувал дълго време, посочва bTV.

Съдът задължи ДАНС да даде статистика на Хелзинкския комитет за употребата на СРС

Върховният административен съд (ВАС) е задължил Държавната агенция "Национална сигурност" (ДАНС) да предостави на Българския хелзинкски...

Синът на Илиян Лепоев е в 10-ти клас в столичното школо. Бил тормозен от по-големи ученици и след като се оплаквал на родителите си, те решили да поемат нещата в свои ръце.

Прокуратурата поиска задържана под стража. Сред мотивите на обвинението е, че 40-годишният би могъл да повлияе върху предстоящите разпити на свидетели по делото. Освен това обвинението изтъкна, че съществува реална опасност Лепоев да извърши друго престъпление. Изтъкнат бе фактът, че Лепоев безпричинно е нанесъл удари на три лица на обществено място.

Според прокурора по делото има вероятност обвиняемият да извърши друго престъпление. Лепоев беше определен от обвинението като личност, проявяваща по-висока степен на обществена опасност.

От защитата отрекоха 40-годишният мъж да е нанасял физически удари и поискаха лека мярка за неотклонение - или подписка, или гаранция.

Увеличиха срока за прилагане на СРС за дейности, свързани с националната сигурност

Срокът за прилагане на СРС се увеличава с до 6 месеца първоначално с възможност за продължаване с още 6, когато се прилага за дейности,...

Пред журналисти Лепоев за пореден път отрече да е нанасял удари на ученици. По думите му е искал просто да заведе младежите, тормозели сина му, при директора.

40-годишният Илиян Лепоев е осъждан, като впоследствие е реабилитиран.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София