Без вода в част от ж.к. "Васил Левски" в София

1541
Без вода в част от ж.к. "Васил Левски" в София
Снимка: Thinkstock

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на водоснабдителното дружество.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Поп Грую“ в жк. „Васил Левски“ В се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

Асансьор със семейство с бебе пропадна на метростанция "Младост 1"

Асансьор на метростанция "Младост 1" е пропаднал, докато в него е имало семейство с 18-дневно бебе, съобщи bTV. По думите на бащата Ас...

- ул. „Рилска обител“, ул. „Летоструй“, бул. „Ботевградско шосе“, бул. „Владимир Вазов“, ул. „Бесарабия“ от №80 до №114.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: пред бл. 7.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Падинето“ с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Падинето“, ул. „Дружба“, ул. „Йованец“ №2, 4, 6, ул.“Момина сълза“, ул. „Здравец“, ул. „Иглика“, ул. „Батийница“ от №1 до №7.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Падинето“ ъгъла с ул. „Момина сълза“.

Полицията издирва 61-годишната Младенка Митова

61-годишната Младенка Митова е напуснала дома си на 15 юни 2017 г. и оттогава е в неизвестност, съобщават от МВР. Столичното Седмо РУ ...

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Проф.Иван Богданов“ вилна зона „Киноцентъра“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 15:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Проф. Иван Богданов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Проф. Иван Богданов“ №3.

Във връзка с подмяна на водомерен възел на ул. „Ловджийска чешма“ с. Панчарево се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 12:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

- ул. „Риляник“, ул. „Ловджийска чешма“.

Спират водата в ж.к. "Гео Милев" в София

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от дружеството. Във вторник във връзка с под...

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноски на адрес: ул. „Риляник“ ъгъла с ул. „Ловджийска чешма“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

Въпроси за двойни стандарти заради секретаря на Столична община

Празничен Великденски концерт ще се проведе пред новостроящия се храм „Св. Патриарх Евтимий“ в София

Важна крачка: Увеличават с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване

Зам.-кметът на Самоков Люба Кленова: Важно е да помним постиженията на нашите сънародници и да мечтаем за повече

В община Елин Пелин ще се проведе концерт-спектакъл "Остави следа"

Няма как, май ще е по-скъпо: Княжеският дворец в София се нуждае от спешен авариен ремонт (СНИМКИ)

Ново метро от станция "Люлин" до околовръстния път на София. Колко ще струва?

Васил Терзиев: Призовавам всички да събират разделно

Борис Бонев: Заварваме една община, която 20 години е управлявана като бащиния от ГЕРБ

Столична община търси кой да изгаря отпадъците ѝ на половин цена

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София