X
 
 

Фандъкова: Районните кметове да работят, а не само да се оплакват

1320 1
Фандъкова: Районните кметове да работят, а не само да се оплакват
Снимка: БГНЕС
Обръщам внимание колко е важно районните кметове да работят, а не само да мрънкат и да се оплакват. Чувам как щели да ме „притискат“. Аз нямам нужна от натиск, ако кметът си е свършил работата. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова пред журналисти, предаде репортер на Агенция „Фокус“.

„Ако дойдат с готов проект, веднага го залагаме за строителство“, допълни тя. На журналистически въпрос за въвеждането на задължителна детска градина за 4-годишните деца, Фандъкова отговори, че в програмата на ГЕРБ още, когато е била министър на образованието е заложила такава политика. „Радвам се, че всички разбраха, че това означава държавата да финансира тази предучилищна възраст. Това е важно за подготовката на децата за 1 клас, така че това е сериозна национална политика“, заяви тя.

Фандъкова: Скулптурата на Славейкови ще бъде възстановена

Скулптурата на Петко и Пенчо Славейкови ще бъде възстановена - вече сме поръчали изработването на нов бастун. Това написа в профила си ...

Относно видеонаблюдението, Фандъкова е категорична, че то е ефективно и системата за видеонаблюдение се разширява. По думите ѝ, това е превенция срещу различни посегателства и престъпления и помага на полицията да си свърши работа, ако има такова. „Ще дам информация за всички имена на хората от стария ми екип, с който продължавам да работя и на тези, с които обновявам екипа, така както поех ангажимента в предизборната кампания“, коментира Фандъкова за новия екип, с който ще работи.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
  • Баце.... 1 Баце.... преди 3 седмици Профил на трол?
    Браво мойто момиче Фандъчкова...обърни особено внимание на "работата" на ония мухльо от "Триадица"-Трайчо Балалайчо и му набий канчето за назидание на другите сополявещи се кметчета от "ДЕМОНИЧНА България"!!!!
Последно в Актуално