Кои части на София остават без вода на 27 април

1151
Кои части на София остават без вода на 27 април
Снимка: Getty Images/Guliver

Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата. Това съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Хайдушка поляна“ жк. „Славия“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Хайдушка паляна“ от ул. „Житница“ до ул. 691;

по ул. 691 от ул. „Хайдушко изворче“ до ул. „Хайдушка поляна“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хайдушка поляна“.

Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Проф. Иван Георгов“ кв. „Военна рампа“, се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Проф. Иван Георгов“, от ул. „Локомотив“ до река Суходолска.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Иван Георгов“ до център за бежанци „Военна рампа“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Тимок“ Център, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Тимок“, от ул. „Константин Стоилов“ до ул. „Дунав“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Цветан Минков“.

Във връзка с диагностика на уличен водопровод ул. „Братя Лимброви“ с. Локорско, се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 18:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Димитър Тошков“, ул. „Слави Турчев“, ул. „Илия Манов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Евлоги Тодоров“ ъгъла с ул. „Братя Лимброви“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел на ул. „Проф. Александър Райчев“ вилна зона“ Киноцентър“, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Проф. Александър Райчев“, ул. „Теодосий Икономов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Проф. Александър Райчев“ ъгъла с ул. 7.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Троянов път“ с. Казичене, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Троянов път“, от ул. „Липите“ до ул. „Хан Крум“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Троянов път“ ъгъла с ул. „Александър Стамболийски“.

На 27 април 2017 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Влах камък“ кв. „Орландовци, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Кестен“ от ул. „Железопътна“ до ул. „Първа българска армия“;

по ул. „Първа българска армия“ от ул. „Кестен“ до ул. „Влах камък“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Влах камък“ на автогара „Малашевци“.

Над половин година е трябвала, за да разбере РЗИ за урана във водата на Хасково

Първите проби, показали завишено количество на уран в питейната вода на Хасково, са от септември 2016 година. Това официално посочи здр...

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Еровете“ местност „Гърдова глава“, се налага спиране на водоподаването от 10:30 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

по ул. „Еровете“, от ул. „Преки път“ до бул. „Цар Борис III“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Eровете“ ъгъла с ул. „Райска градина“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0700 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от СОФИЯ:

След взаимни обвинения: Спират сделките с имоти в "Южния парк" в София

Терзиев обеща по-високи заплати на медицинските сестри в училищата и градините

Васил Терзиев към протестиращите синдикати: Разбираме ви

Огледаха състоянието на въжения атракцион в Самоков

Няма да се режат парите за здраве в София: ГЕРБ-СДС го считат за победа над кмета Терзиев

Химера88 вече и в София: Украсете вашия сватбен ден със спомени

Пет нови кръстовища с кръгово движение в Студентски град обеща районният кмет Петко Горанов

Обратно изкупуване на терени в Южния парк: Повече светлина върху картината

Модерно осветление планират за 14 столични района

Терзиев отвърна на ГЕРБ за имотите в Южния парк: Предложенията са на районните кметове

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com