Общинарите от БСП искат 24-часово PR обслужване като на кмета Фандъкова

16949
Общинарите от БСП искат 24-часово PR обслужване като на кмета Фандъкова

Общинарите от групата на БСП искат 24-часово PR обслужване като на кмета Йорданка Фандъкова. Това съобщи лидерът на Градския съвет на БСП Калоян Паргов, който е и общински съветник от Левицата. По този начин той коментира появилата се във вестник "Сега" обява за обществена поръчка, чрез която Столична община търси медия, способна "да обслужва тайно 24 часа в денонощието действията на кмета на София".

"Аз бих попитал защо трябва да е тайно, а не публично? И защо само за кмета, а не за всички 61 общински съветници, поинтересува се Калоян Паргов. - И ние искаме да бъдем обслужвани, но не тайно, а прозрачно. Какво всъщност цели тази поръчка? Ако това не е използване на парите на софиянци за предизборни цели, здраве му кажете! И още нещо по тази тема тази тема, което е много интересно. И което ще бъде обект на питане към госпожа Фандъкова: какво налага необходимостта общинските фирми да наемат PR агенции, които да ги обслужват?! Те толкова ли са мащабни, толкова ли са печеливши? Нали виждаме какви са приходите от общинските фирми - нищожни са. Явно това са фирмите, които ще обслужват ГЕРБ в предизборната им кампания. И почват още от сега. И кампанията няма да бъде за сметка на политическа партия ГЕРБ, а ще бъде за сметка на софиянци. И нека столичани много ясно да знаят това! Така ръководството на Столична община и това на ГЕРБ използват техните пари за собствени нужди и цели. Въпросът е кои са тези фирми?".

БСП: Бюджет 2015 на София обслужва предизборно ГЕРБ

Съветниците от групата на БСП няма да подкрепят Сборния бюджет на Столична община за 2015 година. Това стана ясно на пресконференция, к...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София