Пореден труп беше намерен в столицата

11138
Пореден труп беше намерен в столицата
Снимка: БГНЕС

Млада жена е открита мъртва днес преди обед в столицата. Тялото е било намерено в кооперация на ул. Пирин в кв. "Манастирски ливади".

Информацията потвърдиха за bTV oт пресцентъра на МВР. Пред ПИК от СДВР заявиха, че вероятната причина за смъртта е битов инцидент.

Откриха труп на неизвестен мъж в центъра на Шумен

Тялото на човек на възраст около 40 години в безпомощно състояние е открит пред магазин на бул. „Плиска” в град Шумен. Мъж...

Жената е имала кръв по главата. На мястото на инцидента са изпратени линейка и полиция. Тепърва ще се прави оглед и ще се установява причината за смъртта.

Рано тази сутрин в двор на кооперация на булевард "Македония" в София беше открит труп на млад мъж.

Според информация на в. "24 часа" Реймънд и Тони се казват двамата братя, след чиито скандал се стигна до смъртта на единия. Момчетата са мулати от смесен брак между нигериец и българка.

Убитият е Тони на 27 години. От полицията заявиха, че младият мъж е паднал от 5-ия или 6-ия етаж. Той често крадял от близките магазини, от които също така взимал на вересия. По-малкият му брат Реймънд, на 23 години, бил по-кроткият от двамата. В квартала говорят, че момчетата продавали наркотици.

Мистерия около намерения труп в София

Тази сутрин стана ясно, че трийсет и четири годишен мъж е намерен мъртъв пред казино в София. Сигналът е подаден в полицията около 2.30...

В края на миналата седмица, в "Банишора", беше показано разстрелян Христим Хрисимов - свидетел по делото за убийството на Филип Найденов-Фатик, както и свидетел по разследвания срещу Йоско Костинбродския. Хрисимов е държал кафене в "Банишора" - от около половин година. Именно пред заведението той е бил убит с няколко куршума. Жертвата е била и председател на клуба на шафнерите в България.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София