Повече от 100 артисти ще покажат умения на Bulgaria Tattoo Expo

3834
Повече от 100 артисти ще покажат умения на Bulgaria Tattoo Expo
Снимка: БГНЕС

На 16 и 17 април в Зала 3 на НДК ще се проведе третото издание на международното изложение за татуировки Bulgaria Tattoo Expo. На него ще работят над 100 артисти от страната и чужбина.

По време на събитието посетителите могат да се запознаят с артистите, да се татуират, да участват в различни дейности и игри, включени в програмата. Зад пулта ще бъде отново DJ Pop CoЯe. А освен него, за доброто настроение ще се погрижат и групите Plastic Bo. и JFT, съобщават организаторите.

За първи път в рамките на изложението ще бъде представено 3D Tattoo Mapping шоу, подготвено от момчетата от MP-Studio. Ще се проведе и семинар по епидемиология, предназначен за татуисти, воден от д-р Кети Ценова. Всеки, който желае да премахне стара татуировка, може да го направи чрез специален лазер на място.

Дарителската кампания за НАО Рожен ще бъде подкрепена от Bulgaria Tattoo Expo, като за целта всички приходи от продажбата на билети през интернет ще бъдат дарени за нуждите на обсерваторията.

Bulgaria Tattoo Expo 2016 отваря врати в 11.00 часа в събота, 16 април. Първият ден ще приключи в 21 часа, като след това има и афтър парти. А вторият ден – неделя, 17 април, започва в 10.30 часа и също ще продължи до 21 часа.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София