The Ring Tower - офис сграда от ново измерение

18504
The Ring Tower - офис сграда от ново измерение
Снимка: The Ring Tower

Дългоочакван комплекс от две внушителни сгради изникна непосредствено до западната страна на Бизнес Парк Младост на площ от 9 декара. „Малката сграда“ от комплекса, разположена на площ от 5050 м2, която е напълно готова, е най-новият ултрамодерен клуб от веригата Pulse Fitness&Spa. Само на 30 метра от нея вече се извисява The Ring Tower - елегантна мултифункционална бизнес сграда с РЗП 14704м2 с 16 етажа офиси КЛАС А. Строителните работи вървят с интензивни темпове, като сградата текущо се изгражда над кота 30.60 и следва стегнат линеен график. До края на календарната година ще е завършен грубият строеж, като успоредно ще са стартирали довършителните работи. Обявеният пусков срок е третата четвърт на 2020 година.

В The Ring Tower са предвидени още елегантен ресторант с хелти-ориентирана кухня, кафетерия, банков салон, магазини и двуетажен подземен паркинг с капацитет 120 паркоместа за автомобили и велосипеди.

Инвеститорската компания FLOR ROLF носи атестат за сигурност и надеждност, тъй като за последните 15 години има зад гърба си реализирани над 20 обекта, с обща застроена площ 200 000 кв.м - както в столицата, така и във ваканционни курорти.

“Когато офисът ви се намира във внушителна, сигурна и респектираща с вида си сграда, вие неминуемо си гарантирате правилното първо впечатление, a понякога то се оказва решаващо за сделки и партньорства. В днешните трудни времена, е изключително важно, когато наемаш професионалисти, да им подсигуриш максимално висок клас работни условия, за да бъдеш спокоен, че ще им е комфортно и ще съжителствате заедно дълго” – коментира Паскал Дойчев, собственик на инвеститорския холдинг, по повод най-новия си проект.

Той сподели още, че The Ring Tower е естествено продължение на дългогодишния опит на компаниите му в изграждането и менажирането на бизнес и апартхотел сгради, морски, планински и спа хотели, логистични бази и разбира се най-успешната у нас верига фитнес клубове Pulse Fitness&Spa, която също е негово дело както като инвестиция, така и като строителство и мениджмънт.

Локацията.

The Ring Tower е ситуирана на една от най-комуникативните бизнес точки в София - в непосредствена близост до Бизнес Парк София - в пресечната точка на Околовръстен път и бул. Ал. Малинов, който за кратко време по права линия отвежда до летище София. Локацията също така предполага лесно придвижване до центъра и до изходите на града.

В района има различни видове градски транспорт, включително спирка на метро на метри от сградата, а в непосредствена близост са ситуирани всички най-големи в града вериги хипермаркети и „биг бокс“ решения. Само на 2 минути разстояние са София Ринг Мол, Икеа и множество ресторанти.

Районът е един от най-бързо развиващите се в София, както по отношение на бизнес, така и в посока изграждане на огромни жилищни комплекси с няколко стотин къщи с всички удобства на разстояние само няколко минути от The Ring Tower.

Класа. Стил. Престиж.

Внушителната 16 етажна сграда впечатлява със своята перфектно премерена комбинация от строга класическа архитектура и модерни елементи, ненатрапчиви и естетически издържани до най-финия детайл.

Екстериорът на The Ring Tower може да се опише в две думи - “Строга красота”. Специфичната архитектура на сградата носи препратка към едни от най-емблематичните сгради на бизнес мегаполиси като Ню Йорк, Токио и Дубай. Енергийноефективна защитна фасада със селективни стъкла, дело на арх. Арнаудов от проектантска компания Integra, дава усещане за солидност, която идва от вентилируемата облицовка с луксознa италианска мраморна керамика Laminam, световноизвестна със своите плочи с максимално голям растер. Фасадата е проектирана със серията алуминиеви фасадни систем Reynaers, които са с възможно най-добрите показатели за топлоизолация. Тяхното покритие позволява на слънчевата енергия да влезе в сградата, а когато преминава през стъклопакета, значително намалява загубата на енергия.

Интериорът на сградата, дело на PRO DESIGN INTERIORS, е решен в модерен стил, с най-висок клас настилки и луксозни орнаменти. Предвидено е елегантно фоайе с рецепция в златно и оникс, 5 луксозни високоскоростни асансьора (с капацитет 13 човека всеки), и партер с елегантно усвоено пространство, в което са ситуирани административни, търговски и развлекателни обекти.

Обичайните изисквания за големина на плочата и височина на таваните са спазени, а противно на масовото строителство в столицата архитектите са се погрижили за осигуряването на абсолютния максимум на светла площ чрез огромни стъклени панели, които опасват цялата сграда.

“При планирането нa сградата събирахме идеи и реализации от най-известните сгради-кули от подобен тип по света. Всеки офис е проектиран така, че да дава усещане за максимален простор и свобода, което витае в цялата сграда, заради внушителни панорамни гледки. Разпределенията и дизайните на офис площите са проектирани с идея едновременно да са практични и да осигуряват максимален комфорт” - обясни Дойчев.

Работа на върха.

“Работата в съвременен мини-небостъргач е не само въпрос на класа, но и на светоглед. Да прекарваш деня си с необятен простор пред погледа е усещане, което малцина щастливци могат да си позволят в гъсто населен, презастроен и динамичен град като София.” – коментира Катя Лазова, главен архитект на PRO DESIGN INTERIORS.

На всеки етаж Тhe Ring Tower са разположени open space офис площи от най-висок клас, част от които вече са отдадени под наем с дългосрочни договори. Всеки етаж е планиран с опция разделяне на пространството и опция луксозни довършителни изпълнения до ключ, с множество варианти за трансформации и преустройства поради добре замислените вариации на функционали разпределения.

Всички офиси ще бъдат изградени със двоен под, окачени тавани, вградено LED офисно осветление 500 Lux, заложена инсталация, цялостно структурно окабеляване 7-ма категория, реализирано в подови кутии, usp окабеляване, резервно захранване с дизел генератор и чилър система с опресняване на въздуха. Разположението им предполага перфектната офис светлина, поради естествената осветеност на помещенията.

The Ring Tower разполага със иновативна система за управление, контрол на достъпа, фибро-оптична мрежа, най-висок клас шумо- и топло изолация. Всеки етаж е със самостоятелна климатизационна система, за да бъде съобразен с нуждите и желанията на всеки наемател.

Грижа за човека. Грижа за природата.

Съвременните технологии вече позволяват използването на принципите на природосъобразно проектиране. При планирането на The Ring Tower са заложени енергоспестяващи материали и решения, които не само минимизират потреблението, но и повишават енергийната ефективност.

Отоплението е решено посредством климатици и електрически конвектори, а инсталациите са с възможност за надграждане със смарт системи за управление на всички технологии.

The Ring Tower - сградата, която ще ви респектира от пръв поглед

Има сгради, които те респектират още с първия поглед и The Ring Tower несъмнено е една от тях. Eлегантна мултифункционална бизнес сгра...

В проекта е включено и озеленяване както вътре в сградата, така и във всички пространства около нея с ве

Една от най-атрактивните притегателни черти на мултифункционалния комплекс е наличието на собствен огромен утра модерен фитнес&спа комплекс от веригата Pulse Fitness&Spa, чиято сграда вече е напълно завършена и обзаведена и предстои да бъде официално открита през м.октомври 2019.чнозелени растения, за да внесе свежест в заобикалящата градска среда.

Не са за пренебрегване екстрите като жива охрана, денонощна рецепция, осигурените множество собствени охраняеми паркоместа и съседството с най-големия в София Бизнес Парк. Компанията инвеститор активно работи в посока развитие на целия комплекс в детайли, за да обогати текущия проект с максимално много зони и услуги за удобството на работещите в нея.

И все пак, най-голямата екстра на The Ring Tower си остава нейният атестат за неприкосновено спокойствие. Няма по-приятно усещане от това да работиш близо до облаците, като пред погледа ти се разлива панорамна гледка към града и планината. Извисени над градската лудница, ще усещате спокойствие при всеки изгрев и залез, който се отразява в огромните френски прозорци на кабинета ви.

Целеви клиенти на The Ring Tower са големите мултинационални компании в сферата на ИТ услугите, фармацевтиката, мобилни оператори и медии.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com