Трамвай блокира булевард „Васил Левски“ в София*

59466
Снимки: Actualno.com

Малко след 20.30 ч., без да има никаква видима причина, трамвай, движещ се в посока площад „Славейков“, спря на булевард „Васил Левски“, малко след спирката. По този начин той блокира в огромна степен движение в посока бул. "Патриарх Ефтимий".

Създалата се ситуация изнерви шофьорите и много от тях започнаха да се опитват да го задминават, без да се съобразяват с насрещния трафик. Катастрофите се разминаха за малко.

Дъждът в София доведе до дерайлирал трамвай по линия номер 10*

Проливният дъжд в София доведе до инцидент с трамвайте - трамвай дерайлира при Летния театър на бул. "Драган Цанков". Инцидентът е ста...

Няколко минути след началото на ситуацията част от пътниците слезе.

В момента движението е много хаотично. В посока НДК има 5 тролея, които чакат. Същевременно трафикът в посока СУ е труден, тъй като превозните средства трябва да заобикалят блокиралия трамвай. Шофьорите решават според собствената си преценка – някои решават и обръщат, а други задминават препятствието.

Към 20.50 ч. от посока площад "Славейков" се появи влекач. Същевременно втора мотриса чака да потегли в същата посока. Автобус, който се опитваше да се прибере в гаража си, беше помолен да изчака.

Цялата ситуация се разреши около 20.55 ч. Тогава влекачът успя да махне от важното място спрелия трамвай и образувалите се колони се раздигнаха. В момента машината се намира на участъка от ул. "Граф Игнатиев" след "Васил Левски" и чака да бъде изтеглена.

Трамвай блъсна възрастен мъж на бул. "Цар Борис III"

Възрастен мъж е бил блъснат от трамвай на столичния булевард "Цар Борис III", съобщиха от МВР. 80-годишният човек е настанен в спешния ...

Цялата ситуация приключи успешно малко 21 ч., когато трамваят беше изтеглен и движението на трамваите продължи нормално.

*Информацията е допълнена в 21.05 ч.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ София