Георги Миланов стана футболист на месец октомври в България

5939

"Не бързам да ходя в чужбина", заяви младата звезда на "Литекс" и българския национален отбор Георги Миланов, добавяйки, че у нас ще играе само за ловчанлии, предаде БГНЕС.

20-годишният халф получи наградата си за "Футболист номер 1" на месец октомври в анкетата на Пресклуб "България". През октомври Миланов изигра четири мача и реализира също толкова попадения.

"Хубаво е да има такива награди, благодаря на всички, които са гласували за мен", каза младият талант, който получи лека травма в срещата със "Спартак Варна" от турнира за Купата на България. "Ще са ми нужни около 15 дни, за да се възстановя, така че няма да имам проблеми да започна подготовка през януари. В паузата ще мога да си почина добре, но разбира се, всеки професионалист трябва да внимава с това как се храни и какво прави", сподели Миланов.

Запитан дали би играл в ЦСКА или "Левски", той отговори: "Няма как да играя за Левски или за ЦСКА. Това не може да стане, а и нямам желание. Уважавам и двата клуба, силни са, но аз съм израснал в Литекс и дължа всичко на този клуб, така че в България бих играл само в Ловеч. Аз не бързам да ходя в чужбина. Дали ще е през лятото на следващата година, няма значение. Не е важно да изляза веднага зад граница, а и да отида в отбор, който ми приляга на мен и на моя стил на игра. Доверил съм се изцяло на ръководството в тази насока и вярвам, че те ще вземат правилното решение", каза още полузащитникът.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com