Любослав Пенев отрича, че ще поеме ЦСКА

6258
Любослав Пенев отрича, че ще поеме ЦСКА

Христо Стоичков ще е едновременно президент и треньор на ЦСКА. Това съобщи досегашният собственик на червените Димитър Борисов.

Борисов потвърди, че Гриша Ганчев няма да е новият мажоритарен собственик на армейския клуб, но ще помага финансово.

Христо Стоичков се завърна в ЦСКА

Повече от 1 000 запалянковци приветстваха бурно завръщането на Христо Стоичков в ЦСКА, предаде БГНЕС. Бившият селекционер на България...

Междувременно треньорът на националния отбор Любослав Пенев коментира, че "са го вкарали във филм". Коментарът е във връзка с информацията, че Пенев ще стане треньор на ЦСКА. Football24.bg цитира интервю на Пенев в "Труд", в което легендарният нападател обяснява, че е добре да има нов проект ЦСКА.

Междувременно друга червена легенда в лицето на Петър Жеков заяви, че има информация, че Любо Пенев е склоняван да стане треньор на ЦСКА, пише football24.bg.

Вчера се говореше, че ЦСКА ще вземе лиценза на "Нефтохимик", за да изчисти задълженията си. Оказа се обаче, че бургаската верига строителни хипермаркети „Мастерхаус" е осигурила голяма част от тренировъчните пособия и футболни топки от водеща марка в спортните уреди за отбора на "Нефтохимик". Членът на управата на Нефтохимик Николай Тодоров изрази своята специална благодарност към собственика на компанията Павел Бошнаков за подкрепата. Той подчерта, че това е само първата стъпка към очертаващото се ползотворно сътрудничество. Очаква се в следващите дни фирмата да осигури 50 000 лева за издръжката на клуба.

Други 200 000 ще бъдат дадени от основния акционер Николай Филипов, който се оттегли от управата на клуба, но ще помага финансово. От общината се чакат допълнителни 150 000 лева от актуализацията на бюджета. Около 140 хил. лева пък трябва да бъдат преведени в началото на август по договора за телевизионните права. Чака се и срещата с ръководството на „ЛУКойл-Нефтохим" за нов договор за реклама, който по предварителни разчети трябва да бъде в размер на 2 милиона лева на година.

Гриша Ганчев е на финалната права при преговорите с Титан

Дълго продължилата сага относно смяната на собствеността по отношение на ЦСКА върви към своя край. Днес собственикът на „Литекс&r...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com